Lars Emil Foder Metropolis Walking Copenhagen

1. juni: Lars Emil Foder

TID: 1. juni kl. 12.00-24.00
STARTSTED: Valbygårdsvej, Valby
KATEGORI: Forfatter & sanger/sangskriver
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

BREAKING NEWS

 

”Jeg tror ikke, du ville så meget som gide gå en tur, hvis du ikke halvvejs regnede med et mirakel undervejs, har Dan Turèll skrevet, og det passer.

 

Måske tænker du, at miraklernes tid er forbi. Det er den måske også. Men så har vi BREAKING NEWS, og det er næsten lige så stort.

 

Tiden står på ingen måde stille, bare fordi store dele af verden er lukket ned. Og så gælder det om at være først på pletten, hvis man vil have et scoop.

 

Samtalestumper, der svæver i gaderne. Æbletræer, der sprøjter op af jorden som champagne. Fremtiden, der når som helst kan træde ind på baren. Eller den højeste og mest bogstavelige form for ”breaking news”: stilheden.

 

Følg med mandag 1. juni kl. 12.00-24.00, når jeg time for time bryder nyhedsstrømmen og sender live fra de vigtigste begivenheder i Danmarks hovedstad.

 

* Vejrmeldinger i felten
* Eksklusivt interview med ingen
* Live stemningsrapport fra oldtidens København
* De seneste udviklinger på himlen over os
* Osv.

 

Nyhedsdækningen foregår til fods, og som enhver seriøs reporter har jeg kamera, mikrofon og guitar med.

Tips til nyhedshistorier modtages som SMS på tlf. 2232 2414. Skriv ”Tip:” efterfulgt af sted, tid og historie samt dit fulde navn. (Bemærk: koster alm. sms-takst)

Lars Emil Foder Metropolis Walking Copenhagen

OM KUNSTNEREN

 

Lars Emil Foder er forfatter og sanger/sangerskriver og uddannet i filosofi. Han debuterede i 2013 med den tværkunstneriske EP + grafiske digtsamling ”Natatlas” og har senest udgivet prosasamlingen ”Fabelagtigheder”, der består af 44 små historier, fabler, drømme, digte og vittigheder. Han er en af initiativtagerne bag litteraturfestivalen Lille Bogdag og medstifter af den kommende online boghandel for danske mikroforlag, Mikrofest.

Lars Emil Foder Metropolis Walking Copenhagen