Karoline H Larsen Metropolis Walking Copenhagen

5. aug.: Karoline H. Larsen

TID: 5. aug. kl. 11.00-23.00
STARTSTED: Jagtvej, København N
KATEGORI: Billedkunstner
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

JEG ER, NÅR JEG MØDER VERDEN
Kan jeg undersøge mødet med byens teksturer helt tæt på?

 

Ingenting har kategori. Altså hvad er lygtepælen, inden den er lygtepæl? Når man undersøger lygtepælen med tungen, eller slår på den med en pind?

Hvad er verden?

Hvem bliver jeg, når jeg møder verden undersøgende med min krop? Der, hvor jeg ikke er menneske, eller hvor jeg er både menneske, plante, dyr, luft, vand, ild, instinkt, materiale. Slikke, gnaske, savle, spyt. Men også banke, mase, ligge, hamre, gnide, berøre. For så langsomt at opdage, hvad det er – og udforske stedet og hvad det kan på andre måder.

Jeg arbejder med at åbne op for et rum, der er lukket af pga. alle ordene og definitionerne. Publikum online er velkomne til at være med, se på og måske poste egne undersøgelser af mødet med verden.

DOKUMENTATION 5. AUG

FILM

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

KL. 23.00

OM KUNSTNEREN

Karoline arbejder med den grundlæggende måde at være(n) på i det offentlige rum. Det er både voksne, ældre, unge og børns hverdagsrytmer, som hun gennem sine borgerinvolverende kunstværker sætter i spil på nye måder. Selv kalder hun sin kunstpraksis for “kreative handlinger”, der skaber nye sociale infrastrukturer til at genopdage, hvordan mennesker kan møde hinanden og byens rum.

Karoline H Larsen Metropolis Walking Copenhagen