Ensomhed – Wa(l)king Copenhagen

“TOMHED OG ENSOMHED LÆRER OS AT LYTTE – TIL BYEN OG TIL OS SELV”


8. maj: Tim Hinman

A day in the life. Tim Hinman will walk the city of Copenhagen with a microphone, meeting each hour on the hour with a story told in sound.

 

12. maj: Marcela Lucatelli

Jeg vil gerne stille jer et kunstnerisk spørgsmål om, hvordan vi deler jorden, og om hvem der har lov at være en del af dette “vi”? For hvem ejer egentlig jorden? Hvem har ret til at bevæge sig på den? Og hvem er de kroppe, som slet ikke bør bevæge sig?

 

27. maj: Christian Rønn

Forbindelserne mellem mennesker er blevet delvist afbrudt og eksisterer nu i overvejende grad online, hvilket opretholder det allermest nødtørftige afkog af samfundets sammenhængskraft. Uden forbindelse ingen begyndelse og slutning, ingenting midtimellem, ikke engang rigtigt ingenting.

 

30. maj/dag: Molly Haslund

Jeg vil gå de steder, jeg plejer at undgå. Med mig har jeg et skilt, hvor der står: JEG KEDER MIG AD HELVEDE TIL.

 

30. maj/nat: Gianluca Elia

An observation of nature. WiFi networks are an always present layer of our environment. Communication through them is a parallel ecosystem with its own exchanges, times, geography, and weather.

 

15. juni/dag: Jakob Draminsky

De Knap Så Tomme Rum – en lommeopera. Min vandring hviler på åbningsfrasen fra den engelske teaterinstruktør Peter Brooks bog ”The Empty Space” fra 1968.

 

15. juni/nat: Jon R. Skulberg

MELATONIN CITY. Melatonin is a natural hormone made by your body’s pineal gland. This is a pea-sized gland located just above the middle of the brain.

 

6. juli: Mo Maja Moesgaard

ERINDRINGSBILLEDER. I sommeren 2013 mødtes jeg med tre andre, jeg knap kendte, på Assistens Kirkegård for at beslutte, hvem vi skulle invitere som det femte medlem af den queer-feministiske basisgruppe, som vi ønskede at starte op.

 

17. juli: Rune Lohse

Byen er et menneske. Min idé er en udforskning af byrummet fra et auditivt perspektiv. Har krisen varslet post-apokalypsen, eller er der stadig en vilje og lyst til at leve for byen København? Fortæller byen, hvordan den har det?