6. juli: Mo Maja Moesgaard

TID: 6. juli kl. 11.00-23.00
STARTSTED: Tranevej, København NV
KATEGORI: Billedkunstner
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

ERINDRINGSBILLEDER

I sommeren 2013 mødtes jeg med tre andre, jeg knap kendte, på Assistens Kirkegård for at beslutte, hvem vi skulle invitere som det femte medlem af den queer-feministiske basisgruppe, som vi ønskede at starte op.

Denne sommer har vi 7-års jubilæum.

Den 5. marts 2009 blev de første kopper hjemmebrygget kaffe serveret i Kunstakademiets udstillingssted Q, og mikrofonen blev åbnet. Det var kulminationen på to workshops med navnet Asyl Dialog Tanken afholdt af Tone Olaf Nielsen, Morten Goll og Joachim Hamou på Asylcenter Kongelunden og Center Sandholm.

Vi kaldte de 10 dage i Q for Testsite Trampolinhuset.

Jeg vil bruge min vandring til at genbesøge nogle af de steder og begivenheder, der har formet mig gennem mit liv i København. En tur gennem ét af byens mange erindringslag. Nogle billeder vil kunne erindres af mange, nogle af ganske få.

Hvert nedslag bliver en tegnet collage bestående af mine personlige erindringsbilleder, kollektive billeder og med byen som levende baggrund.

Jeg vil undervejs få hjælp af Anne Louise Fink og Misja Thirslund Krenchel.

DOKUMENTATION 6. JULI

FILM

“Videoernes længde i de oprindelige opslag var betinget af tiden, det tog at tegne en glasplade.
Tak for hjælpen, Misja Thirslund Krenchel og Anne Louise Fink.”

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

KL. 23.00

 

OM KUNSTNEREN

I mit arbejde interesserer jeg mig for de steder, hvor det politiske møder hverdagen og kroppen. Dér, hvor det tilsyneladende private viser sig at være delte erfaringer. Jeg tager udgangspunkt i den personlige erfaring og leder efter de kollektive fortællinger.

Tekst og sprog er næsten altid tilstede i mit arbejde, der spænder over tegning, animation, papir, tekstil og broderi.

Kollektivt arbejde og organisering har altid været vigtigt for mig, og jeg er og har været en del af flere kollektiver og grupper, bl.a. Queer Ecologies (2015-), Det ku’ være politisk (2015-), Lydkollektivet (2019-) og BarHvaViHar (2012-2016).

www.momajamoesgaard.net