aske sigurd kraul

17. sept.: Aske Sigurd Kraul / Walking Landscapes Roskilde

TID: 17. sept. kl. 11.00-23.00
KATEGORI: Billedkunstner
RUTE: Start: Atelier Under, Møllehusene 16, Roskilde, via Roskilde Bypark, Sct. Hans, Boserup skov og kyst. Afslutning: Bognæs.
DELTAG: Aske arrangerer en tværfløjtekoncert i naturens rammer af Rasmus Schæffer Christensen kl. 19.55-20.15 i det aftagende lys. Parkering ved indkørsel til Boserupgård Naturcenter. Gåtur derfra ca. 10-15 min. Ruten er afmærket – se også nederst på siden. Alternativt, skriv til tlf. 31321942, og få tilsendt lokation i app.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

LUMEN NATURAE

Vandringen vil være et forsøg på at åbne min praksis og fortælle om, hvordan jeg ser menneske, natur og kunst stå i relation til hinanden. Jeg vil vandre fra Roskilde og ud i landskabet, hvor jeg vil søge at lave nedslag, der klarlægger hvordan denne triangulering kan begribes.

Undervejs vil jeg mødes med forskellige mennesker, og i samtale med dem finde nogle af de betydningsfulde relationer, der kan være. I løbet af vandringen vil jeg lave nedslag i min egen værkspraksis, der på forskellig vis tydeliggør, hvordan jeg ser og tænker mine værker.

Jeg bruger bl.a. naturen og dens processer i min værksdannelse, eks. ved at nedgrave stof i skoven eller at bruge regn som medskaber af billeder. Ligeledes finder jeg stor inspiration i at vandre i naturen.

Denne ellers private og selvreflekterende del af min praksis synes jeg er spændende at bruge som et greb og indgang til at tale om de forståelser, der ligger til grund for min værksdannelse. Jeg forestiller mig, at mødet med de forskellige mennesker og steder i kombination med nedslag i min egen praksis vil tydeligøre, hvordan jeg tænker og arbejder og måske derved inspirere andre til at gå ud og opleve naturen med nye øjne.

 

aske sigurd kraul

OM KUNSTNEREN

Mit primære fokus er på billedskabelse i relation til maleriet, og installationsmæssigt i relation til rum og sted. Jeg søger at skabe værker, der muliggør en sansning af de undselige processer, der foregår omkring os. I denne praksis bruger jeg usynlige, uforudsigelige og ukontrollerede processer som bl.a. er inspireret af naturen. Med mine værker undersøger jeg, med udgangspunkt i det flygtige, foranderlige øjeblik, hvordan dette kan omsættes visuelt.

Jeg arbejder og skaber nogle af mine værker i skovene omkring Roskilde. Ligeledes er det ofte her, jeg går ture og får rum og plads til nye tanker og idéer. Derfor vil en vandring i netop dette område være en åbning for at se og forstå, hvordan jeg arbejder med de naturlige processer, og hvordan jeg ser naturen.

Instagram: @askesigurdkraul

SAMLET RUTE

 

 

RUTE TIL TVÆRFLØJTEKONCERT

DOKUMENTATION

VIDEOS

17. sept. kl. 11

17. sept. kl. 12

17. sept. kl. 13

17. sept. kl. 14

17. sept. kl. 15

17. sept. kl. 16

17. sept. kl. 17

17. sept. kl. 18

17. sept. kl. 19

17. sept.. kl. 20

17. sept. kl. 21

17. sept. kl. 22

17. sept. kl. 23

X