Afstand – Wa(l)king Copenhagen

“AFSTAND SKABER LÆNGSEL EFTER NÆRVÆR. HVAD GØR VI?”

 


5. maj: Michiel Tange Van Leeuwen

Social distancing. Jeg har fremstillet en jakke, der udtrykker ‘social distancing’. Og nu vil jeg tage denne jakke med ud på gaden for at teste dens virkning.

 

7. maj: Lilibeth Cuenca Rasmussen

Mit indre kompas. Jeg har absolut ingen stedsans. Tidligere spurgte jeg altid folk om vej, og på den måde mødte og kommunikerede jeg altid med en masse mennesker i det offentlige rum.

 

29. maj: Marie-Lydie Nokouda

I 12 timer spiller jeg rollen Camille Cloud, som er en kendt virksomhedsleder og entreprenør, terapeut, go-getter, fitnessinstruktør og forfatter.

 

4. juni: Mette Kit Jensen

Jeg går fra station til station på Metroringen. Jeg starter og slutter på Enghave Station. Jeg går i retning mod centrum.

 

22. juli: Toshie Takeuchi

Toshie Takeuchi Metropolis Walking Copenhagen

How to reconnect. With this walk, I would like to reflect upon the (new) distance and intimacy between individuals and between an individual and the society.

 

24. juli: Jenny Graf Sheppard

Jenny Gräf’s performative walk works with this contrast and transduction by creating a digital, online corporeality that considers the body anew, collapsing, temporal, spatial distinction.

 

29. juli: Sara Hamming

Sara Hamming Metropolis Walking Copenhagen

Vandringen er en udforskning af ordet afstand. Med spyt klæber jeg ’afstand’ på statuer, sten, stationer og andre steder og genstande, der tilføjer eller fjerner betydninger af ordet afstand.

 

31. juli: Per Buhl

RUMMET IMELLEM OS er 12 musiske udtryk for den tid, vi befinder os i, har været igennem og den tid, der kommer. Pandemien, der distancerede os, gjorde opmærksom på rummet imellem os.

 

6. aug.: Jacob Langaa-Sennek

Jacob Langaa-Sennek Metropolis Walking Copenhagen

RADICAL PRESENCE. This walk is a 12-hour exploration of following the impulse of radical presence throughout the city. Exploring how presence can guide our paths and nurture webs of connectivity.