29. maj: Marie-Lydie Nokouda

TID: 29. maj kl. 09.00-21.00
STARTSTED: Høeghsmindeparken, Hellerup
KATEGORI: Skuespil / reading
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen
Marie Lydie Nokouda Metropolis Walking Copenhagen

In times of distance we grow closer together. It’s the perfect opportunity to connect and for some reconnect. Use your voice, your body, spirit and mind. Use your ability to make others laugh! That is what this is!

 

I 12 timer spiller jeg rollen Camille Cloud, som er en kendt virksomhedsleder og entreprenør, terapeut, go-getter, fitnessinstruktør og forfatter. Hun er indehaver af en produktlinje med bl.a. hudplejeprodukter, og så har hun sin helt egen brevkasse, hvor hun dagligt modtager breve fra bizarre personligheder, der i modsætning til hende selv ikke kan finde ud af at leve det gode liv.

 

Grundet virus har Camille Clouds brevkasse stået tom, mens hendes indbakke er vokset kolossalt med mails fra læserne. For ikke længere at sidde klistret til skærmen i mange timer har hun bedt sine læsere om at lægge deres breve frem til hende tilfældige steder i København. Så vil hun læse dem op og besvare dem via live-stream.

 

Vær advaret! Camille Cloud er kontant, ærlig og hård i sine svar. Hun er populær og har mange fans, og selvfølgelig er der en af dem, der stalker hende. Møder hun ham eller hende på denne ekspedition?

DOKUMENTATION 29. MAJ

KUNSTNERENS UDVALGTE VIDEO

FILM

KL. 09

KL. 10

KL. 11

KL. 12

KL. 13

KL. 14

KL. 15

KL. 16

KL. 17

KL. 18

KL. 20

Kl. 21

OM KUNSTNEREN

Marie-Lydie Nokouda er uddannet skuespiller fra teaterskolen ved Aarhus Teater. Siden hun debuterede med Sne på Husets Teater tilbage i 2014 har hun medvirket i utallige teaterforestillinger, bl.a. I nat kommer krigen hjem fra 2019 af Johns Teater på Sorte Hest og Queens i 2020 af Teater danskdansk på Teatergrad. Marie-Lydie har i samarbejde med Får302 produceret og selv spillet med i forestillingen At sulte sig er egoisme fra 2016. På lærred og tv kan hun opleves i små roller i bl.a. Fasandræberne, De Standhaftige, Mesteren, Friheden og Bedre skilt end aldrig.

 

Udover skuespil er Marie-Lydie engageret i arbejde for inklusion, repræsentation og synliggørelse af etniske minoriteter på den danske scenekunstneriske platform.

Kære Camille

 

Jeg vil gerne klage over ordet ”single”. Det er et uhørt grimt ord sammenlignet med ord som f.eks. spirrevip, nattergal, ja selv ordet kasserolle er kønnere end ordet “single”. At det ovenikøbet betegner at man er alene, altså uden partner, gør det kun værre. Især for den person der ER alene. Som om “ singlen” ikke har nok at døje med i forvejen. Her tænker jeg selvfølgelig på de mange nedadvendte mundvige, hoveder der lægges på skrå ved synet af singlen, små triste suk og ærgerlige opmuntringer til at tro at “der findes én for alle.” Det gør der ikke, og man bedes venligst holde op med at holde “singlen” for nar med disse løgnagtige udsagn.

 

Jette P.

 

Hej 

Tak for din klage. Den vil hverken gøre fra eller til.

CC 

 

 

Hej Camille

Skal man sammenligne sig selv med det værste eller det bedste?

Pia

 

Hej Pia 

Jeg sammenligner altid mig selv med det bedste. Forleden stod jeg f.eks. inde i Illums Bolighus og sammenlignede mig selv med en sofa til 38.000 kr. Jeg fik en følelse af at jeg kun var under 1.400 kr. af sofaens værdi. Det føles godt næsten at koste det samme som en dyr sofa. Find noget af værdi der matcher din værdi. Det er det bedste. (Håber det er noget dyrt! 😊 😊 😊)

CC

 

 

Til frue CC

Jeg står i Larsbjørnstræde. Året er 1972. Er forvirret. Der sidder en langhåret i et vindue og glor på mig. Hvad gør jeg?

Hilsen Lars

 

Hej Lars

Skynd dig ud på Østerbro. Der er alt som det plejer at være. Også i fremtiden.

Hilsen CC