Villads Bugge Bang Metropolis Walking Copenhagen

7. juni: Villads Bugge Bang

TID: 7. juni kl. 12.00-24.00
STARTSTED: Dortheavej, København NV
KATEGORI: Cirkuskunstner
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

Hjælpepakke til DIG, der mistede en fejring under nedlukningen

 

Der er kommet hjælpepakker til bl.a. butikkerne, bankerne, barerne og børnehaverne – men er der kommet en hjælpepakke til den fest, du mistede? Fejringen af de 60 år? Afskedsreceptionen? Guldbrylluppet? Konfirmationen? Eller børnefødselsdagen? NEJ!

 

Jeg tilbyder derfor en hjælpepakke-fejring. Er du gået glip af en fejring her i foråret, eller kender du nogen, som er? Så kan du nu søge om at komme med til min hjælpepakke-fejring.

Fejringen sker et sted i København i den første time af fase 3 af genåbningen, nemlig kl. 24.00-01.00 den 8 juni.

 

For at forberede nattens fejring har jeg fundet en forladt indkøbsvogn ved siden af, hvor jeg bor. Den vil jeg trille med i 12 timer. Jeg vil bevæge mig mod andre forladte ting og steder for at finde nye måder, hvorpå vi kan kommunikere, danse og opleve i denne nye tid (med 1 meters afstand), og hvor penge ikke er et must, når man skal feste og fejre.

 

Jeg vil bringe de fundne ting og idéer med i min hjælpepakke-vogn til min slutdestination, der ender ved midnat med en særlig kompensationsfejring af både det, du ikke fik fejret, og af at samfundet nu åbner mere op. Jeg byder bl.a. på en distanceret lagkagedans, og du inddrages i fejringsaktiviteter, der er opstået under min lange tur gennem byen.

 

Ansøg ved at sende en kort tekst om, hvilken fejring du gik glip af. Skriv også, om du vil bringe gæster med dig. Skriv til: Buggebang@gmail.com

 

Hvis du er en af dem, der bliver udvalgt til en Hjælpepakke, vil du modtage direkte besked fra mig om, hvor i det centrale København fejringen kommer til at foregå.

DOKUMENTATION 7. JUNI

“Min hjælpepakke endte med bl.a. at indeholde: En bøtte fuld af latter, sjove hatte, frisk luft på pose, en distance danse-stang, spytfri dåse-kommunikation, rollator til min mormor, hvis fødselsdag jeg missede & en stor pose skrald, som man kan sprede ud, hvis man har abstinenser efter at rydde op efter en fest!”

 

FILM

 

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

KL. 23.00

KL. 24.00

OM KUNSTNEREN

 

Jeg er en fysisk performer med hang til humor. Uddannet ved AFUK & den videregående nycirkusuddannelse AMoC (Akademiet for MOderne Cirkus). Jeg arbejder multidisciplinært med dans, jonglering, beatbox, body percussion & fysisk komik.

 

Senest har jeg spillet min forestilling “HOCUS POCUS – I LOST THE FOCUS” i Norge & Danmark. Derudover har jeg arbejdet i nogle år med nycirkus-kompagniet Acting for Climate, hvor vi bl.a. har turneret rundt i Norden på et sejlskib.

 

Mit arbejde tager ofte udgangspunkt i at undersøge, hvordan en lille detalje, noget “ligegyldigt”, kan blæses op til noget stort og vigtigt.

Villads Bugge Bang Metropolis Walking Copenhagen