Walking Landscapes Lotte Fløe Christensen

TIDSVANDRING

Et landskab indeholder utallige tider. Fortider, nutider og fremtider. Er det muligt gennem skrevne ord og fotografiske handlinger at forbinde sig til disse tider?

 

Hvor

Vælg et område, som du har personlig tilknytning til.

 

Hvad skal du gøre

Medbring en tekstsamling, der har en personlig betydning for dig. Det kan være en slægtnings gamle notesbog, en digtsamling eller lignende. Medbring desuden et kamera og evt. et stativ.

Bestem dig for, hvor lang tid du vil vandre (mellem 1 og 12 timer), og vælg desuden et tidsinterval. Vil du gå længe, kan intervallet være en time. Vil du gå kortere, kan det f.eks. være 20 minutter.

Vælger du et interval på 20 minutter, gør du som følger:

Begynd at gå. Præcis når der er gået 20 minutter, stopper du op, slår op i din tekstsamling, læser et digt eller en tekstbid op for dig selv og laver derefter et fotografi, der tager udgangspunkt i teksten og det stykke landskab, du befinder dig i. Når din forudbestemte tid er gået, stopper du lige, hvor du er, og laver det sidste billede. Derefter er din vandring slut.

 

Koncept: billedkunstner Lotte Fløe Christensen
www.metropolis.dk/lotte-floee-christensen-silkeborg

 


Denne gør-det-selv-vandring er en af 140 Walking Landscapes-kunstneres forslag til en anderledes oplevelse i landskabet.

Se de øvrige gør-det-selv-vandringer her.

Walking Landscapes er en del af Metropolis Landskab 2021-23 – et kulturprojekt i 12 kommuner, der bringer kunst og natur sammen om at skabe nye oplevelser i og af de landskaber, der omgiver os. Præsenteres med støtte fra Nordea-fonden og de lokale partnere – KunstCentret Silkeborg Bad.

 

Foto: Lotte Fløe Christensen