THE PLAYGROUND – Groupenfonction

HVAD Dans
DATO 14., 15. & 16. aug. kl. 21
STED Ved Supermarco, Fiskerihavnsgade 3, Enghave Brygge, Kbh SV – find vej
PRIS 135 / 95 kr

En leg, en dans, en fest, der fortryller fællesskabet

En dans, der smitter. Et uimodståeligt beat. En leg, der genfortryller byen. Groupenfonction fejrer fællesskabet. Og livet. Imens har de en fest, og du er inviteret.

Otte unge samles en aften i skumringen for at udfordre livet og fornægte virkeligheden. Stedet er en forladt grund på kanten af byen indeklemt mellem graffitimure og byggebrokker og med en svimlende udsigt over havnen. Indhegnet og oplyst er deres iscenesatte dansegulv – eller legeplads for voksne. Her mødes de, mens natten falder på, for at danse, synge, drømme. For at finde noget større end dem selv. Et glimt af en anden virkelighed.

Groupenfonction har en smittende livsenergi og en evne til at vække liv og puls i både steder og mennesker. De prikker til dine uudtalte ønsker og begær, alt sammen uden ord, og skaber en forførende forestilling, der hylder samhørigheden og livet.

VARIGHED
70 min.
ANBEFALES FRA 10 år
FOTO Maja Nydal Eriksen

CREDITS
Koncept & instruktion
 Arnaud Pirault 
Med Anthony Breurec, Elodie Colin, Raphaël Dupin, Pep Garrigues, Boris Hennion, Claire Picard, Myriam Pruvot, Hélène Rocheteau 
Lys François Blet 
Lyddesign Myriam Pruvot, Supercilious
Kostumer Marjolaine Touzelet 
Musik & trommer Jonathan Reig
Lyd Guillaume Patissier
Fotografi Mustapha Azeroual 
Produceret af Groupenfonction 
Co-produktion Festival Rayons Frais (Tours), Les Tombées de la Nuit (Rennes), La Paperie – Centre National des Arts de la Rue (Angers) 
Støtte DRAC Centre de la Région Centre, det franske kulturministerium (DGCA), Institut Francais og IN SITU netværket under META-projektet med støtte fra den Europæiske Kommission (DGEAC-Culture programme)

www.groupenfonction.net