TUESDAY NIGHT SLEEPING CLUB af hello!earth

En nat- og aktionsradio for det sovende fællesskab
DATO: Tirsdag 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6 & 22/6 – start kl. 21.00
STED: Dit hjem
KATEGORI: Natradio med frivillige natlige ekskursioner

 

Kan søvn være en form for aktivisme?

Tuesday Night Sleeping Club er en nat- og aktionsradio, der forbinder den sovende by og lader os opleve, hvordan vi allerede er en del af et stort sovende fællesskab.

Vær med til at udforske dette fællesskab, når vi bevidst træder ind i det ukendte og overgiver os til nattens og drømmens intuitive rum. Sammen.

Fra hver vores hjem, hver vores seng tager hello!earth os gennem en række aftenritualer og aktioner, der gør os klar til at gå gennem nøglehullet og ind i sprækketilstanden mellem drøm og virkelighed. Der, hvor alt er åbent.

Kan søvnen være en form for aktivisme, hvor vi tillægger det magiske, immaterielle og ineffektive værdi? Og hvordan kan søvnen give os fornyet indsigt i, hvordan vi udformer vores samfund og vores fællesskab i vores vågne timer?

Vi går søvnen i møde sammen. Herfra kan du vælge mellem to radiokanaler: den, der lader dig sove og drømme, og den, der i løbet af de sene nattetimer inviterer dig udenfor i byen til natlige forsamlinger eller udforskninger på egen hånd guidet af radioens action-podcasts.

De alternative natlige forsamlinger finder sted flere steder i København. De er arrangeret af lokale ildsjæle, der vil udforske natten som et alternativt forsamlingssted. Kom til morgengrys-demonstration til fordel for de syriske børn, til skriveskole for poesi i en privat lejlighed på Vesterbro eller noget helt tredje.

 

Se programmet for natlige forsamlinger, eller inviter selv til én på radioens hjemmeside:
www.tuesdaynightsleeping.club

NB! Søvn er en del af oplevelsen. Aftenprogrammet varer til kl. 23. Herefter kan du sove til kl. 7, hvis du vælger sovekanalen. Vælger du aktionskanalen, bliver du vækket kl. 4 til en kort natterejse. Herefter kan du sove videre.

 

hello!earth Tuesday Night Sleeping Club Metropolis København

SÅDAN LYTTER DU MED

App: Hent Tuesday Night Sleeping Club radio app på AppStore eller Google Play Store
Web: Lyt med via radioens hjemmeside på www.tuesdaynightsleeping.club

 

PRESSEN SKREV OM ‘THE NIGHT‘ FRA 2018:

”Når der endelig er nogen, der tør tænke på fremtiden, er det vildt tiltrængt, at der også er nogen, der begiver sig ud på det mere konstruktive spor (…) Godt, at Hello!Earth kan tænde et lille bål i vores tanker – med fremadrettet kraft. Et inspirerende eksempel på, hvordan teatrene i disse år i stigende grad er begyndt at bruge det, der er teatrets force med et mere udadvendt samfundsmæssigt sigte: (…) At bruge teatret til at finde ud af, hvordan vi kan agere sammen i andre typer fællesskaber, er en god grunddemokratisk øvelse.”
    
Politiken

 

OM HELLO!EARTH

hello!earth er Jacob Langaa-Sennek, scenograf og visuel kunstner, og Vera Maeder, koreograf og performancekunstner. Hos hello!earth er publikum i centrum som medskabere af de kunstneriske værker. Publikum oplever, sanser og agerer i forestillinger, der udforsker vores bevidsthed og myten om virkeligheden. Gennem flere år har hello!earth arbejdet med at udvikle nænsomt iscenesatte forløb, der medfører en skærpet opmærksomhed og bevidsthed i en søgen efter nye åndelige og sansende fællesskaber.

Med input fra filosoffer og eksperter skaber hello!earth et kunstnerisk laboratorium med plads til store og skrøbelige visioner. Her kan nye tanker og idéer blive til virkelighed, og her skaber man verden i stedet for at konsumere den.

 

CREDITS

Koncept: Vera Maeder og Jacob Langaa-Sennek
Medskabende kunstnere: Daniel Norback, Boaz Barkan, Emil Sebastian Bøll, Vera Maeder og Jacob Langaa-Sennek
Lyddesign: Emil Sebastian Bøll
Tak til Dansehallerne

NB! Natradioen er på dansk.

 

Præsenteres af Metropolis – Københavns Internationale Teater med støtte fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Københavns Kommune og Wilhelm Hansen Fonden.

hello!earth er en del af In Situ – European platform for artistic creation in public space støttet af Creative Europe