MIETTES – Rémi Luchez

Vi må beklageligvis aflyse forestillingen Miettes pga. pludseligt dødsfald i artistens nærmeste familie. Alle med billet til forestillingen kan henvende sig på info@kit.dk eller tlf. 3315 1564 for refundering eller ombytning.
DATO: 22. aug. kl. 19 og 23.-24. aug. kl. 16
STED: Carlsbergs Akademihave (indgang v/ Dansehallerne) | se kort
BILLET: 135 kr / ung 75 kr

 

Miettes er back to basics – tilbage til essensen af nycirkus, når Rémi Luchez skaber kunst med de enkleste midler. Han har haft travlt med at turnere Frankrig tynd – på cykel – men nu sætter han endelig sine pæle og sin ståltrådsline op under de grønne træer i en hemmelige have.

Der er kun plads til en sluttet kreds af tilskuere. Det er det ekstraordinære, eksklusive møde med en artist, som insisterer på at være tæt på sit publikum og på at give dem en oplevelse af de sjældne. Med linedanserens ekvilibrisme og klovnens fejlbarlighed– det åndeløst virtuose og det charmerende komiske – og med publikum som vigtigste medspiller skaber han en unik nycirkus-perle. I al sin enestående enkelhed.VARIGHED: 60 min.
ANBEFALES FRA:
6 år

CREDITS:
Af og med: Rémi Luchez
Med-instruktion: Pierre Déraux
Lysdesign: Hervé Gary

Produceret af: Compagnie Pré-O-Ccupé
Coproduktion: Le Manège, scène nationale de Reims; Le Carré Magique, scène conventionnée de Lannion-Trégor; Open-Arts – Théâtre Le Quai, Angers
Støttet af: Jeunes Talents Cirque Europe 2008; Conseil Général des Yvelines; La Merise de Trappes, Créat’Yve, réseau de Théâtres en Yvelines; le Théâtre de Villepreux; la Ville de Sainte Tulle; La Cascade, Maison des arts, du clown et du cirque de Bourg Saint Andéol; Le Sirque – Pôle Cirque de Nexon en Limousin; La Salamandre de Vitry-le-François
Tak til: Foreningen Karlingue og familie Harrivel, Déaux og Sauzay

FOTO: Milan Szypura

www.assodesclous.com/#!miettes