Madeleine Kate McGowan Metropolis Walking Copenhagen

11. juli: Madeleine Kate McGowan

TID: 11. juli kl. 9.00-21.00
STARTSTED: Ydunsgade, København N
KATEGORI: Filmskaber/performancekunstner
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

REFLEKSIONER OVER KÆRLIGHEDEN

Madeleine Kate McGowan vil bevæge sig gennem København med start på Nørrebro og i løbet af sin vandring besøge en serie af udvalgte steder såsom en kiosk, en blomsterhandler, en privatlejlighed, en kirke – steder, der udgør en central del af Københavns landskab, men som McGowan ofte bare bevæger sig forbi eller interagerer med mere eller mindre overfladisk. Hvert sted vil åbne et menneskeligt møde, og McGowan vil bede de mennesker, hun møder, reflektere frit over kærligheden. I løbet af de tolv timer vil møderne udvikle sig til en serie kortfilmsportrætter.

DOKUMENTATION 11. JULI

FILM

KL. 09.00

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

OM KUNSTNEREN

Madeleine Kate McGowan arbejder i krydsfeltet mellem filmskabelse, performancekunst og aktivisme. Centralt i Madeleine Kate McGowans virke er ‘jamais-vu‘ – at gen-opleve det, som vi mener, vi kender, og at turde risikere sig selv.

Siden 2010 har McGowan grundlagt og kultiveret forskellige kunstneriske og aktivistiske fællesskaber såsom Time and Space Died Yesterday (NY), Chimera (DK), HEAVEN (DK), Club de la Faye (DK) og det prisvindende dokumentarprojekt Other Story (INT). Hendes film- og performancevirke har været præsenteret på bl.a. ARoS, Oaxaca Filmfest, Nationalmuseet, Kunsthal Charlottenborg, British Film Institute, m.fl.

Madeleine Kate McGowan Metropolis Walking Copenhagen