20. juni: Lotte Faarup

TID: 20. juni kl. 17.00-05.00
STARTSTED: Slotsherrensvej, Vanløse
KATEGORI: Sceneinstruktør / dramatiker
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

BESTJÅLET…

For 3 år siden fik jeg stjålet min rygsæk lige uden for mit hjem.

I den rygsæk lå min Mayland-kalender med alle mine aftaler, min brune læderpung med dankort, kørekort, sygesikring, mit eu-sygesikringskort, mit medlemskort til danske sceneinstruktører, mit medlemskort til Fysisk Form, mit rejsekort, en del regninger, jeg skulle have refunderet af mit arbejde, en rabatkupon fra Helsam med allerede 9 stempler, hvilket betød, at jeg kun manglede ét, for at det udløste en gave, ca. 150 kr. i kontanter, fotografier af mine børn, en lille tegning, min søn havde lavet, da han var 5, et penalhus i læder, jeg var rigtig glad for, en orange arbejdsdagbog med helt uerstattelige noter, et kontaktlinse-etui, kontaktlinsevæske i en lille flaske, visitkort, en digtsamling af Rainer Maria Rilke, jeg lige havde købt, og noget tyggegummi.

Det var slemt nok, men det værste var måske, at i den rygsæk lå mine sorte tangosko, som det har taget mig så lang tid at finde, som er de eneste sko, det er lykkedes mig at danse ordentligt i, og som derfor kun jeg har glæde af. I min afsindige irritation over, at nogen tager noget, der er mit, især noget, der er så personligt, vil jeg gå i fodsporene på de to unge drenge, jeg mødte den aften. Prøve at finde ud af, hvor de flygtede hen, hvem de er, og hvorfor de tog min rygsæk.

 

DOKUMENTATION 20. JUNI

FILM

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

KL. 23.00

KL. 24.00

KL. 01.00

KL. 02.00

KL. 03.00

KL. 04.00

KL. 05.00

OM KUNSTNEREN

Lotte Faarup er født i 1962 i København. Sceneinstruktør, dramatiker og kunstnerisk leder af Det Olske Orkester og Forsøgsstationen. Uddannet i Danmark og Italien. Leder i 18 år børne- og ungdomsteatret Theater La Balance sammen med den hollandske instruktør Marc van der Velden; de efterfølgende 4 år statsensemblet Corona La Balance. Stifter i 2009 Det Olske Orkester og Forsøgsstationen sammen med Øyvind Kirchhoff. Arbejder overordnet i tre kunstneriske spor: Poetiske/politiske tekster i fysiske ekspressive koreografier (forestillingen ”Dengang vi blev væk”, trilogien ”En nations selvhad – Danmark mellem skam og selvovervurdering”), musikalske værker i disharmoniske absurde rammer (happeningen ”Julekoncerten”, forskningsprojektet ”Lyden af Publikum”) samt grænsesøgende steds- eller publikumsinddragende formater (nattevandringen ”Escape”, forestillingen ”Ingen kære mor”).

Lotte har modtaget flere priser for sit arbejde på Forsøgsstationen og i Det Olske Orkester. Hun er pt. i gang med forskningsprojektet ”Stilhed, Pause og Publikumserindringer”.

www.detolskeorkester.dk
www.forsoegsstationen.dk

 

Fotos: Øyvind Kirchhoff