LOOKING FOR COURAGE – Produceret af OperaNord & Sifenlv New Media Studio

HVAD Musikdramatisk vandreforestilling
DATO 26.-29. aug. kl. 20.30
STED Metrostation DR Byen, Ørestads Boul. 23, Kbh S – find vej
PRIS 165 / 125 kr.

 

En forestilling om at genfinde modet

Med en radiomodtager i øret sendes du på byvandring gennem Ørestad. Undervejs ændrer omgivelserne sig, og inden længe må du gå under jorden. Hernede hvirvles du ind i en hypnotisk verden af interaktiv lyd og video, og pludselig befinder du dig uden for tid og sted.

Du er blevet slynget tilbage til noget, der minder om 1989, hvor Europa vælter Berlin-muren, og studenteroprøret raser rundt om i verden. Du møder kvinden, der dengang var oprørsleder, og som nu er vendt tilbage til sin fortid for at lede efter sig selv. Du inddrages i hendes søgen, og det, der startede som en ufarlig byvandring, udvikler sig til en rejse mod døden.

Tietgenkollegiet danner den levende ramme om denne musikdramatiske totaloplevelse produceret af OperaNord og Sifenlv New Media Studio i Beijing. Forestillingen er udviklet over to år af banebrydende kinesiske og danske kunstnere, der blander tekst, lyd og digitale medier med opera, butoh-dans og strubesang.

VARIGHED 135 min.
ANBEFALES FRA 14 år
FOTO
Christoffer Askman
ART WORK Signe Klejs og Birk Marcus Hansen

CREDITS
Skabt af Camilla Hübbe, Charlotte Munksø, Klejs&Rønsholdt, Lin Zhang, Jiangzhou Feng, Birk Marcus Hansen, Louise Beck
I samarbejde med performerne Loré Lixenberg, Liu Zheng, Wu Tingcui og Lucy Railton
Herudover medvirker Ørestad kor, kollegianere på Tietgenkollegiet og lokale beboere fra Ørestad
Produceret af OperaNord, København & Sifenlv New Media Studio, Beijing

STØTTE
Statens Kunstfonds Musikdramatiske Udvalg, Kulturministeriets Pulje for Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed, Nordea-fonden, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Den Danske Scenekunstskole København, Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik, Bydelspuljen Amager Vest Lokaludvalg, S.C. Van Fonden, Scenografernes Ophavsretsforvaltning, KODA-Dramatik, Københavns Scenekunstudvalg, DIVA-residensprogram, CPH Air, Forvaltningen af den Kollektive tredjedel af Båndkopimidler, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODAs Kulturelle Midler, Music Confucius Institute på Det Kongelige Danske Musikonservatorium, Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter, Field’s.      

 

www.operanord.com
www.facebook.com/LookingForCourage