Karen Bohøj Walking Copenhagen Metropolis

13. juli: Karen Bohøj

TID: 13. juli kl. 10.00-22.00
STARTSTED: Vesterbrogade, København V
KATEGORI: Billedkunstner
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

Jeg vil sprede naturen rundt i byen. Jeg vil se hverdagen gennem lag af billeder. Hvad sker der på den anden side af billedet? Hvad sker der, når vi ser igennem naturen mod byen? Min vandring er en undersøgelse af virkelighed og repræsentation.

Jeg har selv oplevet at søge mod naturen i denne tid. Jeg har søgt mod noget, der var stabilt og konkret, og jeg har været draget af at dykke ned i naturens kompleksitet. Jeg har undret mig over, hvorfor planter og blomster vokser som de gør, været nysgerrig på, hvad de hedder, og for første gang været i haven og oplevet hvilken ro, det gav. Det er paradoksalt, komplekst og samtidig helt lige til. Det er noget, der er større end mig selv.

Jeg vil starte min vandring mandag morgen på Vesterbrogade ved min udstilling ’Derfra’, hvor jeg har placeret to fotografier af en blomstereng på tomme butiksvinduer. Jeg vil starte indefra, kigge ud og observere livet udenfor. Derefter vil jeg bevæge mig ud i byen med 12 fragmenter af det store billede og undersøge nye steder igennem fotografiet. De 12 fotografier af blomsterengen er transparente, og jeg vil opleve hverdagen og livet igennem dem. 12 poetiske nedslag af byen set gennem et fragment af natur, ingen lyd, kun synet. Jeg vil slutte min vandring foran blomsterengens vindue og denne gang kigge ind i stedet for ud.

DOKUMENTATION 13. JULI

FILM

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

OM KUNSTNEREN

Jeg beskæftiger mig med dokumentariske og æstetiske undersøgelser af hverdagen gennem den personlige historiefortælling. Gennem mit arbejde med fotografi og video bruger jeg kunsten som et redskab til at få os til at reflektere over dagligdagens ofte banale og almindelige gøremål. Jeg forsøger at fange de detaljer og poetiske øjeblikke i hverdagen, som kan lede vores tanker hen på tiden, vi oplever lige nu og her.

www.karenbohoej.dk

 

Karen Bohøj Walking Copenhagen Metropolis