Bureau Detours, Grønningen, Metropolis, København, Områdefornyelse Nordvest

BUREAU DETOURS – Grønningen NV

Indret Grønningen med mobile byrumsmøbler
DATO 20. juni-5. juli
STED Grønningen, ved Bogtrykkervej, Kbh. NV
GRATIS

Bureau Detours rykker ind på Grønningen NV med en kæmpe stabel byrumsmøbler med indbyggede mikrochips, der kan spores. Det gør de for at du kan flytte rundt på møblerne og indrette små ’miljøer’ på plænen der, hvor du har mest lyst til at være – hvad end det er for at mødes, for at reflektere, læse, lave fælles aktiviteter, osv.

Imens kan Bureau Detours følge med i, hvor I placerer møblerne, og de kan se, hvor det i fremtiden vil være mest interessant at indrette permanente, udendørs byrum på Grønningen.

Efter to uger rykker Bureau Detours igen ud på Grønningen for at indtegne møblernes bevægelsesmønstre 1:1 med kridtstreger på græsset. Og den 5. juli kl. 16 holder de fernisering på en hjemmebygget udstillings-ø, hvor man ved hjælp af dronebilleder kan se, hvordan fremtidens Grønningen bør indrettes. 

Bureau Detours, Grønningen, Metropolis, København, Områdefornyelse Nordvest

Tidsplan
20. juni-4. juli: Møblerne får deres eget liv. I to uger bliver møblerne sporet løbende. Deres bevægelsesmønstre bliver overvåget og tegnet ned på et kort.
5. juli: Fernisering. Bureau Detours rykker ud med en opkridtningsvogn og tegner møblernes bevægelseslinjer 1:1 i parken. Tegningerne dokumenteres med en drone, hvis billeder udstilles på en specialdesignet udstillings-ø.

Bureau Detours er et kollektiv af kunstnere, arkitekter, designere og håndværkere, som bygger videre på et område med deres store værkstøjskasse af kreative løsninger. Byrum og parker er deres legeplads, hvor de inviterer dig til at komme og være med.

Under Metropolis 2011 rykkede de ud på Prags Boulevard med deres store, orange container U.S.E. T.W.O. Se mere her.

CREDITS

Koncept: Bureau Detours
I samarbejde med og med støtte fra Metropolis, Områdefornyelsen Nordvest, Bispebjerg Lokaludvalg og Københavns Kommune

www.detours.biz