Bureau Detours

BUREAU DETOURS – Grønningen NV

Indret Grønningen med stakkevis af byrumsmøbler
DATO 20.-28. juni
STED Grønningen, ved Bogtrykkervej, Kbh. NV
GRATIS

Bureau Detours er et kollektiv af kunstnere, arkitekter, designere og håndværkere, som bygger videre på et område med deres store værkstøjskasse af kreative løsninger. Byrum og parker er deres legeplads, hvor de inviterer dig til at komme og bygge med.

De placerer en stabel hjemmelavede stole og bænke med indbyggede chips midt på Grønningen. Derefter kan de følge møblernes bevægelsesmønstre rundt på plænen, når beboere og besøgende flytter og placerer dem. Der, hvor møblerne finder sig til rette, indretter Bureau Detours udendørs, fantasifulde miljøer.

Tidsplan
20.-27. juni: Møblerne får deres eget liv. I denne uge bliver møblerne sporet løbende. Deres bevægelsesmønstre bliver overvåget og tegnet ned på et kort.
27.-28. juni: Tegningerne laves. Bureau Detours rykker ud med med en opkridtningsvogn og tegner møblernes bevægelseslinjer 1:1 i parken. Tegningerne dokumenteres med en drone, hvis billeder udstilles på en specialdesignet udstillingsø.Under Metropolis 2011 rykkede Bureau Detours ud på Prags Boulevard med deres store, orange container U.S.E. T.W.O. Se mere her.

CREDITS

Koncept: Bureau Detours
I samarbejde med og med støtte fra Metropolis, Områdefornyelsen Nordvest, Bispebjerg Lokaludvalg og Københavns Kommune
Foto: Thomas Seest

www.detours.biz