GREGARIOUS af Soon Company – en del af Move It!

Nærkamp til sidste sveddråbe
DATO Fre. 23. aug. kl. 19.00 / lør. 24. & søn. 25. aug. kl. 15.00
STED Bellahøj Friluftsscene, Bellahøj, Brønshøj
GRATIS

To sublime cirkusartister. De bedste venner og de største konkurrenter. Indædt kæmper de om at være bedst, hurtigst, stærkest. De konkurrerer til sidste sveddråbe og driver hinanden til vanvid.

GREGARIOUS er et vidunderligt anti-heroisk studie af den menneskelige side af sport – midt mellem konkurrence og broderskab. Holdånd over for rivaliseren. På engelsk er ’gregarious’ en betegnelse for dyr og mennesker, der har det bedst i flok. Og på spansk er ’gregario’ en vandbærer – en hjælper, der må ofre sig selv for at føre sin holdkaptajn til sejr i landevejscykling.

Med udgangspunkt i deres eget venskab og partnerskab har de to artister skabt en nycirkus-perle sprængfuld af charme, energi og sprudlende humor. Med absolut overlegen fysik, spektakulære optrin og vittigt bid sætter de den menneskelige natur på spidsen og får os til at genkende og grine af os selv.

OM SOON COMPANY

Catalanske Manel Rosés og svenske Nilas Kronlid mødte hinanden på cirkusskolen DOCH i Stockholm. Efter mange års karriere i kompagnier som Cirkus Cirkör og Cirque du Soleil – og en guldmedalje til den ultimativt prestigefulde Festival du Cirque de Demain – har de nu skabt deres helt egen, personlige og ret så enestående forestilling om… sig selv.

GREGARIOUS er en del af MOVE IT!– en uge med aktiviteter, der udfordrer fysik, balance, bevægelse og tyngdekraft gennem workshops og forestillinger.

Varighed: 45 min.
For alle aldre

CREDITS

Af og med: Nilas Kronlid & Manel Rosés
Outside eye: Joan Català & Angela Wand
Musik: Albert Oliveres
Rekvisitter og konstruktion: Ullrich Weisel & Soon Company
Video og fotos: Nanouk Films
Kostumer: Soon Company & Nanouk Films
I samarbejde med Sammen om Bellahøj og boligforeningerne AAB, AKB, fsb og SAB med støtte fra Nycirkus på Skemaet/Nordea-fonden, Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Københavns Kommune og Statens Kunstfond.

Støttet af Nycirkus på Skemaet
Støttet af Nordeafonden