25. maj: Elise Bjerkelund Reine

TID: 25. maj kl. 10.00-22.00
STARTSTED: Refshaleøen, København K
KATEGORI: Cirkuskunstner
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

PILGRIMSREJSE

 

Jeg vil gennemgå en 12 timer lang emotionel rejse – en selvopfundet pilgrimsrejse.

 

Jeg har spurgt rundt og har filosoferet over de forskellige tilstande, som jeg selv og andre har gennemlevet i løbet af denne meget specielle tid. Jeg vil dele refleksioner og tanker, og jeg vil benytte mig af mit fysiske udtryk for at rejse gennem et spektrum af 12 følelser.

 

1.    Forvirring

2.    Accept

3.    Bekymring 

4.    Bevidsthed 

5.    Frustration

6.    Klaustrofobi

7.    Nostalgi

8.    Liderlighed

9.    Rastløshed  

10.  Melankoli

11.  Fornægtelse

12.  Ro

 

Som I kan se, håber jeg på en eller anden måde at afslutte rejsen ‘i ro’. Lige præcis hvad det vil sige, finder jeg nok først ud af under denne 12-timers vandring gennem covid 19’s følelsesspektrum.

 

Jeg går alene. Jeg starter på Refshaleøen, går ud til Amager, gennem Amager Strandpark, lufthavnen, Dragør, Søvang og følger kystlinjen rundt, så langt jeg når til et sted sydvest på Amager.

DOKUMENTATION 25. MAJ

FILM

KL. 10

KL. 11

KL. 12

KL. 13

KL. 14

KL. 15

KL. 16

KL. 17

KL. 18

KL. 19

KL. 20

KL. 21

KL. 22

OM KUNSTNEREN

 

Jeg er nycirkusartist – specialiseret i contortion/smidighed og trapez. Jeg er uddannet ved AFUK i København og Centre National des Arts du Cirque i Chalons-en-Champagne. Efter endt uddannelse i 2013 har jeg arbejdet for forskellige kompagnier over hele Europa, bl.a. Burnt Out Punks (SE), Cie Psydonymo (FR), Side Kunst Circ (IT) og David Bobee (FR). Jeg har selv været med til at starte kompagnierne Tanter (DK), Norwegian Ninjas (NO) og Phobetor (FR).

 

I alle disse projekter har jeg været med til både at udvikle forestillingsmateriale og turnere. Nu er den internationale omrejsende livsstil sat på pause, så jeg planlægger denne lokale vandring.

Foto: Evy Wurm