DEAFENING SILENCE – Kumulus

HVAD Udendørs forestilling
DATO 3. & 4. aug. kl. 17.30, 5. aug. kl. 19
STED Bryggernes Plads, Carlsberg – find vej
BILLET 95 kr.

 

Rørende menneskeskæbner i en symfoni af skrald

På pladsen står en container. Den rummer overflodet fra den moderne storby. Affaldet. Men midt i skraldebunkerne gemmer sig også en gruppe mennesker. De overflødige. Støvede klovnefigurer vandret direkte ud af et Beckett-drama.

Som en flok levende døde er de til overs i vores brug-og-smid-væk-samfund, men med jernvilje kæmper de for at skabe skønhed og mening midt i ensomheden. I et ordløst ritual trækker de resterne af deres liv rundt på pladsen. Et vindue, en globus, en klokke i bur, en ske, en sok… Og skraldet komponerer sin egen symfoni som soundtrack til denne tragikomiske allegori over forbrugssamfundet.

Karakteristisk for performancekompagniet Kumulus er det sociale engagement udtrykt med stærk realisme og sart følsomhed. På Metropolis 2007 betog de publikum med ’Vandring uden Ende’ om illegale flygtninge. Nu er de tilbage med en tankevækkende dystopi, der måske ikke er så fjern endda.

VARIGHED 90 min
ANBEFALES FRA
10 år
SAMARBEJDE
Carlsberg Byen
STØTTE Région Rhône-Alpes (FIACRE)
FOTO KØBENHAVN Thomas Seest

CREDITS
Iscenesættelse: Barthélemy Bompard i samarbejde med Nicolas Quilliard
Af og med: Dominique Bettenfeld, Barthélemy Bompard, Jean‐Pierre Charron, Stéphane Civet, Céline Damiron, Marie‐Pascale Grenier, Dominique Moysan, Nicolas Quilliard & Judith Thiébaut.
Koreografi: Judith Thiébaut
Lyd: Jean‐Pierre Charron
Kostumedesign: Marie‐Cécile Winling & Catherine Sardi
Scenografi: Dominique Moysan
Make‐up: Sophie Ghizzo
Teknik: Sébastien Coulomb & Djamel Djerboua
Foto: Jean‐Pierre Estournet
Co-produktion: L’Atelier 231-Centre national des arts de la rue à Sotteville‐lès‐Rouen, La D.G.C.A., Le Moulin Fondu-Centre national des arts de la rue à Noisy‐le‐Sec, La Paperie-Centre national des arts de la rue à St Barthélemy d’Anjou, Le Parapluie-Centre international des arts de la rue à Aurillac, Pronomade(s) en Haute‐Garonne, Centre national des arts de la rue, Quelques p’Arts… le SOAR-Scène Rhône‐Alpes à Boulieu‐lès‐Annonay, La SACD/Auteurs d’espace public, Les Usines Boinot‐Centre national des arts de la rue à Niort.

www.kumulus.fr