BALANCING THE CITY – en del af Move It!

Et glimt ind i laboratoriet hos fem europæiske cirkuskunstnere
DATO Lør. 1. sept. kl. 19.00
STED AFUK, Enghavevej 82B, Kbh. SV
GRATIS

 

Fem europæiske cirkuskunstnere – i København som en del af Metropolis Residency BALANCING THE CITY – guider dig på en rejse gennem deres fysiske arbejde, hvor de udforsker cirkusudstyr og -bevægelse i nye sammenhænge ​​og i interaktion med musik og lydbilleder skabt live.

Miradonna Sirkka & Aleksi Kinnunen / Recover Laboratory (FI): Kajaanista Kuuhun
… er et uddrag af forestillingen 100 000 000% med premiere i 2019. Den kombinerer hulahop og trommer og er instrueret af billedkunstneren Sofi Häkkinen. Under rejsen oplever vi lange lemmer, tyngdekraft, måneskælv og elektriske stød. Spændingen mellem lyd og bevægelse kan være så intens, at det er umuligt at adskille de to. På samme måde arbejder kunstnerne som en enhed, der skifter roller undervejs. Og med vilje giver de slip på kunstnerens selvcensur og selvbevidsthed.
www.recoverlaboratory.com

Nadine O Garra (UK)
… bevæger sig i sit reb til lyden af ​​Ignacio Cordoba-Fuego og hans gamle, industrielle kalibreringsmaskine, som han bruger til at skabe undervandslyde, boblende atmosfærer og melankolske havfruekald gennem følsomme og trance-inducerende melodier.
www.nadnatprods.blogspot.com

Eliška Brtnická (CZ): Touch
… er et uddrag af forestillingen Enola, som udforsker ​​bevægelse i den statiske trapez.
www.eliskabrtnicka.com

Gemma Palomar (ES): Anhelo
… kombinerer kinesisk pæl med bevægelse for at skabe forestillinger baseret på menneskenes komplekse følelsesliv. Mere end ren teknik opfordrer hendes arbejde publikum til at identificere sig med den underliggende betydning. Stykket udforsker tilstanden af ​​længsel og venten.
www.gemmapalomar.com

Jakov Labrović (HR)
… blander sin praksis som fysisk performer med sin baggrund i skulpturkunst, og ved hjælp af den forvrængede krop udforsker han sine omgivelser.

Varighed: 60 min.

Læs mere om de fem Metropolis Residency-kunstnere her.