Walking Landscapes Silkeborg

10 kunstnere, 10 vandringer, 10 dage
Silkeborg 11.-20. juli

 

10 kunstnere vandrer i Silkeborg. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de ud i landskabet og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

Silkeborg Kommune ligger i et landskabsmæssigt smørhul, der i disse år udfolder visionen om at være Danmarks Outdoor Hovedstad. Her handler det ikke alene om en sportslig udeliv-ambition, men også om en sundhedsmæssig, hvor relationen til den grønne natur er central for alle borgere.

Derfor er det interessant, at Walking Landscapes netop nu besøger Silkeborg og som en art kunstnerisk tænketank reflekterer over relationen mellem menneske, natur og kulturhistorie. De 10 kunstnere vil vandre forskellige steder i Silkeborg Kommune, såvel ad definerede turist-stier som den helt nye Silkerute og Trækstien som ad mere personlige spor i landskabet.

De 10 kunstnere favner som samlet gruppe både kommentarer til iscenesættelsen af friluftsliv, kulturhistoriske observationer, sansen for detaljen i naturen liv i sig selv og personlige relationer til landskaber – eller det mange blot under et kalder ’natur’.

Se program for Silkeborg

 

Kunstnere

11. juli: Landskabsarkitekt Sofie Frydenrejn Johansen
12. juli: Billedkunstner Mathias Saederup
13. juli: Lyriker Jacob Juhl
14. juli: Sanger og performer Nanna Bech
15. juli: Danser og performer Signe Errboe
16. juli: Billedkunstner Lotte Fløe Christensen
17. juli: Billed- og performancekunstner Felis Dos
18. juli: Performance og dans Tora Balslev
19. juli: Skuespiller og maskør Vita Malahova
20. juli: Billedkunstner Line Sandvad Mengers

Følg med

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook:
www.facebook.com/walkinglandscapes

Program offentliggøres senest 14 dage før første vandring. Se mere her om, hvordan og hvornår du selv kan vandre med kunstnerne i landskabet.

Om Walking Landscapes

Walking Landscapes er et landsdækkende kunstprojekt – en kunstnerisk opdagelsesrejse ind i 12 vidt forskellige landskaber over hele landet. Projektet varer 140 dage 11. juni til 28. oktober 2021 med 10 kunstnere og 10 dage per kommune – i alt 140 kunstnere.

 

Walking Landscapes organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med partnere i de 12 kommuner med støtte fra Nordea-fonden. Hovedpartner i Silkeborg er KunstCentret Silkeborg Bad i samarbejde med Silkeborgguiderne, Hakkehuset, Bibliotekerne og Outdoor Institute.