Walking Landscapes Randers

10 vandringer, 10 kunstnere, 10 dage
10.-19. aug.

 

10 kunstnere vandrer i Randers’ landskaber. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de ud i landskabet og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

På deres vandringer kan kunstnere komme tættere på nordens Amazonas og det unikke floddelta, der løber gennem en af landets største byer. Her møder Gudenåens ferskvand det salte havvand fra Kattegat i Naturpark Randers Fjord.

Byens centrum med skæve bindingsværkshuse og store købmandsgårde fra middelalderen vil være blandt de byrum, som de 10 kunstnere dykker ned i for på forskellige måder at fortolke og bygge bro mellem natur, kunst og kultur – det sker både gennem virtuel livestreaming og ved de fysiske spor som en del af kunstnerne planlægger at afsætte.

Kunstnere

Christina Marie Jespersen
Maja Ingerslev
Marie Louise Maegaard
Lise Skou
Bank Rau
Maria Lepistö
Mette Rishøj
Mikkel Elming
Pia G. Ottesen
Nina Tind

Følg med

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook:
www.facebook.com/walkinglandscapes

Program offentliggøres senest 14 dage før første vandring. Se mere her om, hvordan og hvornår du selv kan vandre med kunstnerne i landskabet.

Om Walking Landscapes

Walking Landscapes er et landsdækkende kunstprojekt – en kunstnerisk opdagelsesrejse ind i 12 vidt forskellige landskaber over hele landet. Projektet varer 140 dage 11. juni til 28. oktober 2021 med 10 kunstnere og 10 dage per kommune – i alt 140 kunstnere.

 

Walking Landscapes organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med partnere i de 12 kommuner med støtte fra Nordea-fonden. Hovedpartner i Randers er Randers Kommune i samarbejde med Randers Teater, Kunstmuseum, Naturcenter, Eventsekretariat og Bibliotekerne.

X