Walking Landscapes Randers

10 vandringer, 10 kunstnere, 10 dage
10.-19. aug.

 

10 kunstnere vandrer i Randers’ landskaber. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de ud i landskabet og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

På deres vandringer kan kunstnere komme tættere på nordens Amazonas og det unikke floddelta, der løber gennem en af landets største byer. Her møder Gudenåens ferskvand det salte havvand fra Kattegat i Naturpark Randers Fjord.

Byens centrum med skæve bindingsværkshuse og store købmandsgårde fra middelalderen vil være blandt de byrum, som de 10 kunstnere dykker ned i for på forskellige måder at fortolke og bygge bro mellem natur, kunst og kultur – det sker både gennem virtuel livestreaming og ved de fysiske spor som en del af kunstnerne planlægger at afsætte.

 

Klik, og se program for Randers

 

Kunstnere
10. aug.: performance- & billedkunstner Christina Marie Jespersen
11. aug.: billedkunstner Maja Ingerslev
12. aug.: performancekunstner Marie Louise Maegaard
13. aug.: billedkunstner Lise Skou
14. aug.: billedkunstnere Bank Rau
15. aug.: performancekunstner Maria Lepistö
16. aug.: billedkunstner Mette Rishøj
17. aug.: kurator Mikkel Elming
18. aug.: land art-kunstner/skulptør Pia Græsbøll
19. aug.: lyd- & performancekunstner Nina Tind

 

Følg med

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook:
www.facebook.com/walkinglandscapes

Program offentliggøres senest 14 dage før første vandring. Se mere her om, hvordan og hvornår du selv kan vandre med kunstnerne i landskabet.

Om Walking Landscapes

Walking Landscapes er et landsdækkende kunstprojekt – en kunstnerisk opdagelsesrejse ind i 12 vidt forskellige landskaber over hele landet. Projektet varer 140 dage 11. juni til 28. oktober 2021 med 10 kunstnere og 10 dage per kommune – i alt 140 kunstnere.

 

Walking Landscapes organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med partnere i de 12 kommuner med støtte fra Nordea-fonden. Hovedpartner i Randers er Randers Kommune i samarbejde med Randers Teater, Kunstmuseum, Naturcenter, Eventsekretariat og Bibliotekerne.