Walking Landscapes – Liselund Laboratorium Møn

10 kunstnere, 10 dage, 10 vandringer
DATO: 21.-30. juli 2021
STED: Liselund Have & Møn
KATEGORI: Kunstneriske vandringer

 

10 kunstnere vandrer i Liselund Have og på Møn. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de ud i det mønske landskab og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

De 10 kunstnere har en særlig relation til Møn. Med dette kendskab i rygsækken tager de os med til gemte og glemte steder på en rejse ind i områdets natur, myter, stemninger, fænomener og hemmeligheder.

De udforsker landskabet ud fra hver deres kunstneriske disciplin – performance, billedkunst, dans, musik, tekstil, foto, video – og de bruger omgivelserne som ramme og indhold for de kunstneriske aktioner, de skaber undervejs. En fortælling, en performance, en installation, en samtale, et billede eller et digt.

Kunsten forholder sig til naturen og landskabet i det klassiske landskabsmaleri, men hvordan forholder samtidskunstnere sig til landskabet i en kontekst af klimaforandringer, nedbrydelse af naturen og en ændret bevidsthed om vores egen rolle?

For kunstnerne er vandringen et refleksionsrum, en kortlægning og en opdagelsesrejse. Et frirum med højt til himlen og plads til eksistentielle spørgsmål og højtflyvende tanker, akkurat som den har været for mange af os i en tid, hvor verden, som vi kender den, har været lukket ned.

Tilsammen skaber de 10 kunstnere en levende, mangfoldig og overraskende oplevelse af de mønske landskaber med nye ruter, nye fortællinger og ny inspiration til selv at gå på opdagelse.

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook. Eller se mere på hjemmesiden om, hvordan og hvornår du kan vandre med kunstnerne i landskabet.

Klik, og se program for Møn

 

Kunstnere

21. juli: Rose English
22. juli: Bettina C. Vestergaard
23. juli: Sophie Dupont
24. juli: Morten Pihl
25. juli: Charlotte Bodil Hermansen
26. juli: Tomas Skovgaard
27. juli: Marie- Louise Stentebjerg
28. juli: Rune Fjord
29. juli: Janne Schäfer
30. juli: Georg Jagunov

Følg med

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook:
www.facebook.com/walkinglandscapes

Program offentliggøres senest 14 dage før første vandring. Se mere der om, hvordan og hvornår du selv kan vandre med kunstnerne i landskabet.

 

OM WALKING LANDSCAPES

Walking Landscapes er et landsdækkende kunstprojekt – en kunstnerisk opdagelsesrejse ind i 12 vidt forskellige landskaber over hele landet, der finder sted mellem 11. juni og 28. oktober 2021 med 10 kunstnere og 10 dage i hver by.
Læs mere om Walking Landscapes.

 

Walking Landscapes præsenteres af Metropolis – Københavns Internationale Teater med støtte fra Nordea-fonden, Statens Kunstfond – Sammen om Kunsten og Wilhelm Hansen Fonden.