Walking Landscapes Guldborgsund

10 vandringer, 10 kunstnere, 10 dage
20.-29. aug.

 

10 kunstnere vandrer i Guldborgsund. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de ud i landskabet og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

De 10 kunstnere har en særlig relation til Guldborgsund. Med dette kendskab i rygsækken tager de os med til gemte og glemte steder på en rejse ind i områdets natur, myter, stemninger, fænomener og hemmeligheder.

De udforsker landskabet ud fra hver deres kunstneriske disciplin – performance, billedkunst, dans, musik, tekstil, foto, video – og de bruger omgivelserne som ramme og indhold for de kunstneriske aktioner, de skaber undervejs. En fortælling, en performance, en installation, en samtale, et billede eller et digt.

Tilsammen skaber de 10 kunstnere en levende, mangfoldig og overraskende fortolkning af Guldborgsunds landskaber med nye ruter, nye fortællinger og ny inspiration til selv at gå på opdagelse.

Kunstnere

Stina Strange Thue Tobiasen
Tue & Annette Greenfort
Sarah Lee Armstrong
Dennis Buchleitner
Hartmut Stockter
Michael Dunk
Thomas Dandruff
Søren Lose
Sara Topsøe-Jensen
Karen Nhea Nielsen

Følg med

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook:
www.facebook.com/walkinglandscapes

Program offentliggøres senest 14 dage før første vandring. Se mere her om, hvordan og hvornår du selv kan vandre med kunstnerne i landskabet.

Om Walking Landscapes

Walking Landscapes er et landsdækkende kunstprojekt – en kunstnerisk opdagelsesrejse ind i 12 vidt forskellige landskaber over hele landet. Projektet varer 140 dage 11. juni til 28. oktober 2021 med 10 kunstnere og 10 dage per kommune – i alt 140 kunstnere.

 

Walking Landscapes organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med partnere i de 12 kommuner med støtte fra Nordea-fonden. Hovedpartner i Guldborgsund er Guldborgsund Kommune i samarbejde med kunst- og kulturprojekt Her Hvor Vi Bor, Museum Lolland-Falster, Kulturhusfællesskabet Culthus, Bibliotekerne, m.fl.

X