Walking Landscapes Aabenraa

10 vandringer, 10 kunstnere, 10 dage
31. juli-9. aug.

 

10 kunstnere vandrer i Aabenraas landskaber. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de afsted og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

De 10 kunstnere har en særlig relation til Aabenraa. Med dette kendskab i rygsækken tager de os med til gemte og glemte steder på en rejse ind i områdets natur, myter, stemninger, fænomener og hemmeligheder.

De udforsker landskabet ud fra hver deres kunstneriske disciplin – performance, billedkunst, dans, musik, foto, video – og de bruger omgivelserne som ramme og indhold for de kunstneriske aktioner, de skaber undervejs. En fortælling, en performance, en installation, en samtale, et billede, et digt.

Tilsammen skaber de 10 kunstnere en levende, mangfoldig og overraskende fortolkning af landskabet med nye ruter, nye fortællinger og ny inspiration til selv at gå på opdagelse.

 

klik, og se program for Aabenraa

 

Kunstnere

31. juli: Nycirkuskunstner Anna Emilie Pedersen
1. aug.: Performance- og tekstilkunstner Elke Mark
2. aug.: Billedkunstner, komponist og kurator Rune Søchting
3. aug.: Forfatter Janus Kodal
4. aug.: Billedkunstner og digter François Top
5. aug.: Billedkunstner Carl Plum
6. aug.: Scenekunstner Jeppe Sand
7. aug.: Scenekunstner Anette Asp Christensen
8. aug.: Performancekunstner Irene Aggedam
9. aug.: Performancekunstner Linn Haldrup Lorenzen

Følg med

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook:
www.facebook.com/walkinglandscapes

Program offentliggøres senest 14 dage før første vandring. Se mere her om, hvordan og hvornår du selv kan vandre med kunstnerne i landskabet.

Om Walking Landscapes

Walking Landscapes er et landsdækkende kunstprojekt – en kunstnerisk opdagelsesrejse ind i 12 vidt forskellige landskaber over hele landet. Projektet varer 140 dage 11. juni til 28. oktober 2021 med 10 kunstnere og 10 dage per kommune – i alt 140 kunstnere.

 

Walking Landscapes organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med partnere i de 12 kommuner med støtte fra Nordea-fonden. Hovedpartner i Aabenraa er Aabenraa Kommune i samarbejde med Billedkunstrådet, Danmarks Naturfredningsforening Aabenraa og Biblioteker og Borgerhuse i Aabenraa.