28. maj: Tomas Lagermand Lundme

TID: 28. maj kl. 08.00-20.00
STARTSTED: Bagerstræde, København V
KATEGORI: Forfatter / dramatiker
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

KÆRLIG HILSEN HADET – 12 breve om synlige og usynlige smerter

 

Jeg vil opsøge 12 steder i byrummet, hvor jeg har mødt angst på forskellige måder. De 12 steder har jeg skrevet et brev til. Brevene bliver på forskellige måder efterladt de 12 steder og kan efterfølgende læses og findes af alle.

 

Et brev har en intimitet over sig. Det har en levet historie i mørke også. Nu får den historie lys. Kun sådan kan den frigives, og jeg selv kan komme videre. Jeg kalder det ”Kærlig hilsen hadet – en brevudveksling på godt og ondt.

DOKUMENTATION 28 MAJ

FILM

KL. 08

KL. 09

KL. 10

KL. 11

KL. 12

KL. 13

KL. 14

KL. 15

KL. 16

KL. 17

OM KUNSTNEREN

 

Jeg arbejder altid med afsæt i min egen historie. Angst, vold, voldtægt, had og selvhad har været en del af de ting, jeg har bearbejdet, hvad end det har været som forfatter, dramatiker, manuskriptforfatter, skribent eller billedkunstner.

Billedet af mig er efter et overfald, jeg var udsat for ved Frihedsstøtten på Vesterbrogade natten mellem lørdag og søndag 1. februar 2009.