30. juni: Sofie Risager Aaby / Walking Landscapes Aalborg

TID: 30. juni kl. 10.00 – 22.00
RUTE: Limfjordsbroen på Nørre Sundby-siden, Kulturbroen, Vestbyen, centrum og ender nær Limfjordsbroen på Aalborg-siden.
DELTAGELSE: Sofie vil undervejs inddrage folk og deres historier om Aalborg. Hun opfører sit opsamlende poetry slam klokken 22. Vil du være med? Mød op kl. 21.50 til højre for Limfjordsbroen ved den store skibsmast i asfalten på Aalborgsiden.
KATEGORI: Event poetry slam
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

DET LIV, DER KUNNE HAVE VÆRET – 12 på-dagen-skrevne-poetry-slams om livsveje og storbylandskabets skjulte fortællinger.

En gang i timen fremførte Sofie en netop skrevet bid poetry slam. Slamen blev live-streamet, men samtidig også fremført for dem, som befandt sig i byen netop da. Som afrunding på vandringen blev alle dagens poetry slams performet i samlet format.

Sofie er født i Aalborg, har forladt byen som barn og vendte tilbage til den, da hun flyttede hjemmefra for første gang. Igennem 12 timer vandrede hun skrivende gennem byen og forsøgte gennem sine poetry slams at sætte ord på mødet mellem det, byen kunne have været for hende, samt de synlige og usynlige fortællinger, som det aalborgensiske bylandskab gemmer på.

 

OM KUNSTNEREN

Sofie er en 25-årig poetry slammer fra Aarhus. Normalt er poetry slam en konkurrence, men gennem tiden har Sofie udviklet sit eget format, som hun kalder event poetry slam. Konceptet er, at hun sidder med til et arrangement, suger indtryk ind og skribler på livet løs. I slutningen af arrangementet performer hun så sin netop-skrevede-poetry slam. Dette har hun gjort et væld af steder, heriblandt i Folketinget, til Kulturmødet i Mors, til ”Vækst med kultur” på Børsen og til åbningen af en kulturcafé.

www.sofierisager.dk 

DOKUMENTATION – VIDEOSAMMENDRAG

RUTE

VIDEOS – DE 13 NEDSLAG

30. juni kl. 10

30. juni kl. 11

30. juni kl. 12

30. juni kl. 13

30. juni kl. 14

30. juni kl. 15

30. juni kl. 16

30. juni kl. 17

30. juni kl. 18

30. juni kl. 19

30. juni kl. 20

30. juni kl. 21

30. juni kl. 22

CREDITS

1) Malte Mønster Frost / 2) Julie Due Steffensen

X