30. juni: Sofie Risager Aaby / Walking Landscapes Aalborg

TID: kl. 30. juni kl. 11.00 – 23.00
RUTE: Østre Anlæg via Nordkraft, Havnefronten, Boulevarden, Nørre Sundby og ender nær Limfjordsbroen.
DELTAGELSE: Sofie vil undervejs inddrage folk og deres historier om Aalborg. Hun opfører sit opsamlende poetry slam klokken 23.00 nær Limfjordsbroen.
KATEGORI: Event poetry slam
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

DET LIV DER KUNNE HAVE VÆRET – 12 på-dagen-skrevne-poetry-slams om livsveje og storbylandskabets skjulte fortællinger.

En gang i timen vil Sofie fremføre en netop skrevet bid poetry slam. Slamen vil blive live streamet, men vil samtidig også blive fremført for dem, som befinder sig i byen netop da. Som afrunding på vandringen vil alle dagens poetry slams blive performet i samlet format klokken 23.00.

OM KUNSTNEREN

Sofie er en 25-årig poetry slammer fra Aalborg. Normalt er poetry slam en konkurrence, men gennem tiden har Sofie udviklet sit eget format, som hun kalder event poetry slam. Konceptet er, at hun sidder med til et arrangement, suger indtryk ind og skribler på livet løs. I slutningen af arrangementet performer hun så sin netop-skrevede-poetry slam. Dette har hun gjort et væld af steder, heriblandt i Folketinget, til Kulturmødet i Mors, til ”Vækst med kultur” på Børsen og til åbningen af en kulturcafé.

Sofie er født i Aalborg, har forladt byen som barn, og vendt tilbage til den, da hun flyttede hjemmefra for første gang. Igennem 12 timer vil hun vandre, skrivende, gennem byen og igennem sine poetry slams forsøge at sætte ord på mødet mellem det, byen kunne have været for hende samt de synlige og usynlige fortællinger, som det aalborgensiske bylandskab gemmer på.

 

CREDITS

Billederne indendørs: Julie Due Steffensen
Billederne udendørs: Malte Mønster Frost

X