11. juli: Sofie Frydenrejn Johansen / Walking Landscapes Silkeborg

TID: 11. juli kl. 09.00-21.00
RUTE: 23 km fra Ny Nørreskov til Nordskoven
KATEGORI: Performance


NATURLIG NATUR?

Sofie Frydenrejn Johansens vandring startede og sluttede i skoven. Skoven, hun startede i, var dog ikke en skov endnu. Den er baseret på tanker, planer og idéer om en fremtidig skov.

Hun fulgte den grønne sti, der endnu ikke var en grøn sti, men kun eksisterede som en plan om en fremtidig grøn sti. Denne nye sti møder den gamle. Her fortsatte hun ad den gamle, grønne sti – en naturlig grøn sti?

Sofie sluttede i skoven – den gamle skov. Den naturlige skov, der har frie rammer til at bevæge sig og udvikle sig naturligt. Skoven, hvor motorvejen nu skyder igennem. Den gamle skov, der måske bliver klemt.

Kameraet var Sofies tegneflade, hendes ramme til at forme en analyse af landskabelige snit i mødet mellem kultur og natur. Undervejs mødte hun forskellige mennesker med stor viden om området.

Sofie bor i Sisimiut i Grønland, og vandringen var et genbesøg med Silkeborg, hvor hun betragtede det landskab, hun er vokset op i, på en ny måde

OM KUNSTNEREN

FRYDNREJN er kunstner- og firmanavn for landskabsarkitekt og arkitekt Sofie Frydenrejn Johansen. Hun interesserer sig særligt for at se, udpege og formidle særlige rum i landskaber ved at tegne og arbejde, så et steds historie kan blive fortalt. Sofie bor i Grønland og arbejder i Arktis og Norden.

DOKUMENTATION


VIDEOSAMMENDRAG


VIDEOS – de 13 nedslag

11. juli kl. 9

11. juli kl. 10

11. juli kl. 11

11. juli kl. 12

11. juli kl. 13

11. juli kl. 14

11. juli kl. 15

11. juli kl. 16

11. juli kl. 17

11. juli kl. 18

11. juli kl. 19

11. juli kl. 20

11. juli kl. 21

CREDIT:

Sofie Frydenrejn Johansen