Relay extended Ula Sickle Metropolis København 2023

Relay (extended) – Ula Sickle

AFHOLDT 24., 25., 26. august kl. 17.00-20.00
MØDESTED Havnebusstop Refshaleøen – se lokation
Performerne vil være på den store græsmark foran havnebusstoppet
HVAD Performanceinstallation
GRATIS – du kan komme og gå i tidsrummet

 

Sorte flag i evig bevægelse

Sorte flag svæver i luften i konstant bevægelse. Bevægelsen og lyden af de blafrende flag bliver både meditativ koreografi og soundscape.

Et flag er normalt symbol på nationalt fællesskab og autonomi, men for koreograf Ula Sickle fortæller de sorte flag en anden historie – om protest, modstand og fællesskabets muligheder for at handle. Relay er inspireret af de mange protester, der finder sted rundt om på Jorden. Flaget rummer ikke én kamp, men alle vores kampe.

Relay extended Ula Sickle Metropolis København 2023Ula Sickle og performerne afløser hinanden i en fascinerende udholdenhedsprøve. Hver især har de på skift ansvaret for at holde de tre flag svævende. Det kræver konstant bevægelse og hyper-opmærksomt samspil med vinden og omgivelserne. Af og til kraftfuldt, blafrende og aggressivt, til andre tider blidt, meditativt og håbefuldt.

Hvordan skaber vi modstand i dag i et samfund, hvor oppositionen er blevet en del af systemet? Hvilken muligheder har vi for at gøre modstand, både alene og i fællesskab?

 

NB! RELAY (extended) opleves bedst, hvis du giver dig tid. Du kan komme og gå i tidsrummet, som det passer dig. Til Metropolis har kunstneren skabt en udvidet version med tre flag i gang på samme tid. Gå på opdagelse i Refshaleøens landskaber efter flagene.

Relay extended Ula Sickle Metropolis København 2023

OM KUNSTNEREN

Ula Sickle er en canadisk-polsk koreograf og performer baseret i Bruxelles. Hendes baggrund er i dans, bl.a. med en uddannelse fra det anerkendte P.A.R.T.S. i Bruxelles, men hun arbejder på tværs af discipliner med bl.a. billedkunst og musik. Hendes værker er blevet præsenteret på mange af de største internationale scener og festivaler. Ula Sickle arbejder i øjeblikket også på en kunstnerisk PhD ved Leuven Universitet og LUCA School of Arts.

Relay extended Ula Sickle Metropolis København 2023
CREDITS

Concept and choreography: Ula Sickle
Creation and performance: Amanda Barrio Charmelo, Mohamed Toukabri, Liza Baliasnaja

Performance: Amanda Barrio Charmelo, Mohamed Toukabri, Liza Baliasnaja, Ula Sickle + local performers Julienne Doko, Snorre Elvin, Mikka Mallow, Yeong Ran Suh, Katinka Wissing
Production: Joelle Laederach for Outline

With the support of Nuit Blanche 2018, Kunstenwerkplaats Pianofabriek, Wiener Festwochen

Fotos: Christian Schuller / Manuel Gonzalez

 

Relay is part of the Art Collection of the Flemish Community (Collectie Vlaamse Gemeenschap).

Relay extended Ula Sickle Metropolis København 2023