Randi Pontoppidan Metropolis Walking Copenhagen

3. juni: Randi Pontoppidan

TID: 3. juni kl. 10.00-22.00
STARTSTED: Nørre Søgade, København K
KATEGORI: Musiker / komponist
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

DUET MED NORDHAVN

 

Nordhavn er Københavns seneste bydel stadig under udvikling med brølende lastvognstog og egen spritny metrolinje. Midt ude i Øresund. Glas, stål og høje huspriser, men også skudehavnen med fiskerhytter, smugkroer og havneliv.

 

Kunstnerværksteder og småindustri, kilometervis af tomme forblæste kajer, der burde være fyldt med krydstogtskibe. Alle steder med hver sine lyde, som jeg vil udfordre i 13 små duetter. Jeg går fra centrum af København bevæbnet med min stemme, indtil jeg får våde fødder.

DOKUMENTATION 3. JUNI

FILM

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

OM KUNSTNEREN

 

Randi Pontoppidan er komponist, sanger, performer, improvisations- og lydkunstner. Nomineret til årets vokalist, Steppeulven 2020. Sidste år udkom det anmelderroste soloalbum ROOMS, Chant Records, NYC. I samarbejde med musikere som Greg Cohen, Jamaaladeen Tacuma, Sissel Vera Pettersen og digter Morten Søndergaard har hun opbygget sig et solidt ry som en vidtfavnende og original vokalkunstner, der trækker på inspirationer fra såvel free jazz og elektroakustisk kompositionsmusik som lydpoesi og performancekunst.

 

Hun er desuden en efterspurgt vokalist inden for ny kompositionsmusik og har opnået international anerkendelse for sine fortolkninger af komponister som Steve Reich, David Lang, Karlheinz Stockhausen, John Cage og for sit arbejde med Paul Hilliers vokalensemble Theatre of Voices, med hvem hun bl.a. opførte Stockhausens ‘Stimmung’ i Carnegie Hall, New York.

 

www.randipontoppidan.com[/vc_column_text]

Randi Pontoppidan Metropolis Walking Copenhagen

Foto: Dovile Sermokas