19. aug.: Nina Tind / Walking Landscapes Randers

Rute: 25 km fra Skovboulevarden til sydsiden af Randers Fjord

Vandredato: 19. august 2021 kl. 12-24

 

LYDEN UNDER OVERFLADEN

Nina Tind fulgte i randrusianernes fodspor. I sine sko havde hun placeret mikrofoner, som gjorde, at hvert skridt kunne høres forstærket i en lille, bærbar højtaler eller i hovedtelefoner samt online gennem live-stream.

Forud for vandringen indsamlede Nina lokale vandreruter og dertilhørende anekdoter gennem telefoninterviews. Disse vævede hun sammen til én lang rute, hvor anekdoterne blev præsenteret som korte tekster – en hver time et nyt sted på ruten.

Live-streamen var i et spil-inspireret format, hvor det online publikum så landskabet og læste anekdoterne gennem “egne øjne”, som hvis de fulgte en spilfigur 1-til-1. De så Ninas hænder fremvise anekdoter og hendes fødder gå gennem det skiftende landskab med forstærket lyd.

Forbipasserende kunne vandre med på strækninger af ruten i lokale fodspor og tage hovedtelefoner på for at høre overfladen.
Overfladeoptagelserne og anekdoterne er efterfølgende klippet sammen til et lyd-portræt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM KUNSTNEREN

Nina Tind er performance- og lydkunstner og undersøger komposition på en skala, der bevæger sig fra det helt mikroskopiske, i poesien og ordet, til det helt store i omsluttende forestillinger og installationer, som publikum kan være inden i. www.ninatind.com

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS – DE 13 NEDSLAG

Kl. 12

Kl. 13

KL. 14

KL. 15

KL. 16

KL. 17

KL. 18

KL. 19

KL. 20

KL. 21

KL. 22

KL. 23

KL. 24

Foto: Signe Haupt