29. juni: Nanna Lysholt Hansen / Walking Landscapes Aalborg

TID: 29. juni kl. 09.00-21.00
RUTE: Starter på Spritten – langs fjordkysten mod Aalborg Portland – til området omkring Rørdalsvej/Lergravsvej, omkring Rørdal Kridtgrav – for at ende op ved Urania Observatoriet.
KATEGORI: Performancekunst
DELTAGELSE: Vandringen kan opleves online.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

INANNA OURANIA 

I sin performative vandring er Nanna Lysholdt Hansen inspireret af oldtidsmodergudinder og myten om den Sumeriske gudinde Inanna og hendes rejse ned i underverdenen. Arkæologiske beskrivelser af Inanna er blevet brugt af konspirationsteoretikere til at bevise liv på andre planeter i andre tider.  Nanna vil fremføre en tekst-collage, som sammenvæver oldtidspoesi, økofeministiske tænkere, moderskab, planetariske økosystemer, klimakrise og rumfartsteknologi. Hun vil på ruten kropsliggøre en cyborgmodergudinde, som performer tekst-collagen igennem meditativ sang i transformative rum.

 

OM KUNSTNEREN

Nanna Lysholt Hansen er billedkunstner og performancekunstner, uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2011.

Hendes værker kan opleves både som live performance eller sådan som kroppen manifesterer sig i installationer af medieret materiale og hybride teknologiske former. Med udvalgte tekstfragmenter fra sin research på kroppen i relation til biologi, teknologi, mytologi og kultur skaber hun nye tekster, som performes live og/eller gennem teknologi. I arbejdet med sprog og stemme benytter hun playback, dubbing og løs synkronisering til at undersøge, hvad der sker, når den logiske forbindelse mellem sprog, mening, syn og hørelse sættes ude af spil og aktiverer sanserne.

www.nannalysholthansen.com

DOKUMENTATION

VIDEOUDDRAG

VIDEOS

29. juni kl. 9

29. juni kl. 10

29. juni kl. 11

29. juni kl. 12

29. juni kl. 13

29. juni kl. 14

29. juni kl. 15

29. juni kl. 16

29. juni kl. 17

29. juni kl. 18

29. juni kl. 19

29. juni kl. 20

29. juni kl. 21

CREDITS

Nanna Lysholt Hansen

X