14. juli: Nanna Bech / Walking Landscapes Silkeborg

TID: 14. juli kl. 09.00-21.00
RUTE: Fra Ørnespringvandet ved Skoletovet til Lysåvej i Silkeborg
KATEGORI: Performance
DELTAG: Der vil være mulighed for at være Silkeborgguide for Nanna følgende tidspunkter: Kl. 10:15, 11:15, 12:1,5 13:15, 14:15, 15:15, 16:15, 17:15 og 18:15. Læs mere om tilmelding her på siden.
Kl 19:45 vil Nanna lede en guidet tur, hvor publikum får bind for øjnene og bliver ført rundt i Nannas barndomskvarter. Mødested: For enden af Lysåvej, 8600 Silkeborg. Kræver ingen tilmelding.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

BARNDOMSLAND I MØRKE

Jeg vil føle, lugte og frem for alt lytte til den by, jeg er vokset op i, til mit barndoms landskab. Jeg vil se, hvad der sker, hvis jeg lukker ned for mit synsfelt, hvis jeg ikke længere kan opleve og samle information gennem øjnene. Bliver det så til en anden by, et andet landskab? Vil jeg høre lyde, jeg ikke før har lagt mærke til, og vil jeg få information, som jeg ikke tidligere har været modtagelig for?

Hver hele time vil jeg åbne øjnene, se hvor jeg befinder mig, og gennem små videooptagelser dele, hvad jeg har oplevet. Jeg får brug for hjælp og guidning. Så hvis du har lyst, vil jeg invitere dig, til at møde mig et sted ude i landskabet, og tage mig med på tur. Gerne til et område, som betyder noget særligt for dig. Måske et sted i skoven, en kirkegård, din baghave eller en tur ned ad gågaden.

Jeg kender ikke ruten på min vandring, for den vil afhænge af, hvem jeg møder, og hvor jeg bliver guidet hen. Men når dagen går på hæld, vil jeg finde hen til mit barndomshjem, og den lille skov for enden af Lysåvej, ved vendepladsen under det gamle bøgetræ. Her er alle, der har lyst og tør, inviteret til en guidet tur med bind for øjnene i hjertet af mit barndomslandskab. Det er et område, jeg vil mene jeg kender så godt, at jeg kan finde vej med lukkede øjne.

Tilmelding: Hvis du har lyst til at føre Nanna, mens hun har bind for øjnene, kan du tilmelde dig på nannapilbech@gmail.com. En time før hver vandring vil du få en besked om, hvilket område Nanna befinder sig i, og et kvarter før vandringen vil den præcise lokation blive afsløret på: www.facebook.com/walkinglandscapes

OM KUNSTNEREN

Nanna Bech er sanger, sangskriver og performenskunstner. Hun har siden 2012 været et fast medlem af kompagniet Between Music og som undervandssanger og musiker i undervandskoncerten AquaSonic. Hun skriver og komponere musik i ejet navn og til andre projekter, og arbejder med det visuelle udtryk gennem musikvideoer, kunstfilm og koncertperformances.

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS – de 13 nedslag

14. juli kl. 9

14. juli kl. 10

14. juli kl. 11

14. juli kl. 12

14. juli kl. 13

14. juli kl. 14

14. juli kl. 15

14. juli kl. 16

14. juli kl. 17

14. juli kl. 18

14. juli kl. 19

14. juli kl. 20

14. juli kl. 21

CREDITS

Ditte Grube Barild

 

 

 

 

 

X