17. aug.: Mikkel Elming / Walking Landscapes Randers

TID: 17. aug. kl. 10.00-22.00
KATEGORI: Performance
RUTE: Fra Havhuse via Mellerup og Randers Centrum til Helsted
DELTAG: Vandringen kan opleves online
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

VANDRING UDEN TITEL

Mikkel Elming vandrede fra sit hjem i Havhuse på Norddjurs til sit barndomshjem i Helsted – en forstad på kanten af Randers’ bygrænse. Landskabet mellem de to huse er velkendt for ham og rummer mange steder, som er en del af hans personlige historie. Ruten var ikke fuldstændigt fastlagt. Elming fulgte sin nysgerrighed og opsøgte de steder i landskabet, som vækkede minder.

En gang hver time registrerede Elming sin rute og tog noter af turen i forhold til det, som filosoffen Félix Guattari kalder ”de tre økologier”: Den miljømæssige, den sociale og den mentale økologi. De tre økologier er tænkt som et holistisk perspektiv på de økologiske kriser, som vi står overfor. Elming anvendte dem til at beskrive det nærværende landskab og live-streamede hver time sin håndskrevne notering.

 

OM KUNSTNEREN

Mikkel Elming er kurator med særlig interessere for metakommunikation, stedspecificitet, performativitet, samarbejde, fremme af nye kunstnerskaber, socialt engageret kunst, politik og æstetik som erkendelsesteori.

Elming arbejder til daglig på Kunsthal Aarhus. Han er medskaber og tidligere leder af Foreningen for Samtidskunst og kunsthallen Regelbau 411.

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS

17. aug. kl. 8

17. aug. kl. 9

17. aug. kl. 10

17. aug. kl. 11

17. aug. kl. 12

17. aug. kl. 13

17. aug. kl. 14

17. aug. kl. 15

17. aug. kl. 16

17. aug. kl. 17

17. aug. kl. 18

17. aug. kl. 19

17. aug. kl. 20

Foto: Mikkel Elming

X