Michael Tang Walking Landscapes Vejle

17. oktober: Michael Tang / Walking Landscapes Vejle

TID: 17. oktober 08.00-20.00
KATEGORI: Performance
RUTE: Jelling – via Fårup Sø – Jelling
DELTAG: Vandringen kan opleves online. 
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

BARNDOMMENS LAND & NÅR VI SKIFTER HUD

Det handler om at blive beskidt, svine sig til om man vil, befrielsen af at blive beskidt uden konsekvenser, vandpyttens eller mudderpølens indbydende fristelse, der er ingen vej udenom.  Barndommens følelse af at: den i naturen varer for evigt, før man ved af det, er dagen væk og tøjet, huden, håret og sjælen ser en del anderledes ud end da dagen startede, det er på tide at skifte tøj, fjerne sporene, slikke sårene.

Kun for at starte forfra i morgen… 

Værket er et forsøg på at skildre barndommens spor i voksendommen, jeg vil undersøge hvordan oplevelser – i og med – naturen former os som mennesker. Samtidig drager værket paralleller til udfordringerne med klimaforandringer; forbandelsen i at blive beskidt og svine sig til, for derefter at måtte leve med konsekvenserne, jeg sætter spor i naturen og den i mig. 

Michael Tang er født og opvokset på en gård ved Fårup Sø nær Jelling, en stor del af hans barndom blev brugt på at blive beskidt i områderne nær søen. Nu vil han tilbage. 

www.bobbiloproduktion.com 

Michael tang Walking Landscapes VejleOM KUNSTNEREN

Michael Tang er uddannet fra Iwanson School of Contemporary Dance i 2009 og siden det,  har han han danset, koreograferet og undervist overalt, for folk i alle aldre. I sin karriere som danser, har han arbejdet som danser med koreografer og kompagnier som Don Gnu, Regionteater Väst i Borås, Mari Carrasco, Helena Franzen, Nelson Rodriguez-Smith, Max Stone, René Vinther, Camilla Ekelöf, Charlotte Öfverholm, Lotte Sigh og mange andre. Michael arbejder freelance og har de seneste år brugt en stor del af tiden som danser og koreograf i Bobbi Lo Produktion, hvor han skaber scenekunst for børn og unge og spiller forestillinger i Danmark, Grønland, Færøerne og Sverige. 

 

Fotos: Jonas Normann

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS

17. okt. kl. 8

17. okt. kl. 9

17. okt. kl. 10

17. okt. kl. 11

17. okt. kl. 12

17. okt. kl. 13

17. okt. kl. 14

17. okt. kl. 15

17. okt. kl. 16

17. okt. kl. 17

17. okt. kl. 18

17. okt. kl. 19

17. okt. kl. 20

X