27. juli: Marie-Louise Stentebjerg / Walking Landscapes Møn

TID: 27. juli kl. 06.00-18.00
KATEGORI: Performance
RUTE: 19 km fra Teater Møn via Klintholm Gods og Liselund Have tilbage til Teater MønDELTAG: Der vil være en kort performance kl. 18.00 på Teater Møn, hvor alle er velkomne

 

FANTASMER

Marie-Louise Stentebjergs vandring var en forflyttelse over tid. En afsøgning af et nyt miljø. En intuitiv respons på ukendte omgivelser. En søgen efter publikum. Et dyk ned i historien. En gentænkning af kroppen i naturen. Det naturlige backdrop. Den perfekte scenografi? En omfavnelse. Et forsøg på at høre til. Det var en ’landen’ midt i et overdådigt ingenting. Et forsøg på tilfredsstillelse.

Vandringen var en refleksion over Marie-Louises egen forflyttelse fra København til Møn blot to uger før vandringen. En performance, der forsøgte at finde sin plads i en overvældende historie af geologiske fantasmer og geopolitiske kriser. Et egotrip i den romantiske have. Fascinationen af den udslåede fjerpragt. En række handlinger, der opstod i mødet. En aktivering af lagene under huden, overfladen, det, der adskiller. En sammensmeltning af kvaliteter. Det var en udforskning af steder som indgangen til bevægelse. Og dansende landskaber. En koreografi strukket i tid og rum.

 

 

OM KUNSTNEREN

Marie-Louise Stentebjerg er koreograf og performer med en praksisbaseret tilgang til koreografi og et fokus på kollektive processer. Gennemgående for hendes praksis er en kritisk tænkning og en ubarmhjertig dedikation til ‘eksperimentet’, der skubber til konventionelle idéer og åbner nye veje for koreografien.

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS – de 13 nedslag

27. juli kl. 6

27. juli kl. 7

27. juli kl. 8

27. juli kl. 9

27. juli kl. 10

27. juli kl. 11

27. juli kl. 12

27. juli kl. 13

27. juli kl. 14

27. juli kl. 15

27. juli kl. 16

27. juli kl. 17

27. juli kl. 18

Foto: Marie-Louise Stentebjerg