12. aug.: Marie Louise Maegaard / Walking Landscapes Randers

TID: 12. aug. kl. 06.00-18.00
KATEGORI: Performance
RUTE Start ved Fussingø Vandmølle, via Fussingø skov – ruinen – Fladbro kro – langs Gudenå – Østre kirkegård til Beton Genbrug Aps
DELTAG: Kl. 17.45 kan du være med i et stort forfaldsbillede. Her vil Marie Louise guide til at mærke forfaldet og slippet i kroppen. Mødested: Ved Beton Genbrug Aps, Brødstedlundvej 1, 8960 Randers.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

FORFALD
– en vandring til ære for forfaldet

Kroppen forfalder.

Bygninger forfalder.

Træer falder, forgår.

Alting forfalder. Alting forgår. Også os.

Livets cyklus: opstå, vokse, forfalde, forfra igen…

Hvordan forholder vi os til forfaldet? Til denne naturlige del af livet – at alting skal forgå, forfalde, give slip, nødvendigheden i livets cyklus…?

På denne vandring vil jeg udforske forfaldet, være nysgerrig på forfaldet, opsøge det, synke ind i det, give det plads…

Hver time vil jeg opsøge forfaldet og kropsligt lade mig inspirere af det, jeg møder. At forfalde, forgå, give slip, give sig hen. Kropsligt vil jeg falde, mærke slip i kroppen, give mig hen, mærke tyngden… hver time igen og igen…. Som forfaldet, der altid pågår – igen og igen….

Jeg vil starte ved Fussingø, hvor den kommende naturnationalpark er planlagt. Hvor træerne får lov at forfalde, forgå, få lov at blive liggende, blive til insekthoteller. Så vil jeg gå til den store å og give mig hen til vandet, der fører mig til byen. I byen vil jeg lede efter forfaldet på bygninger, på gravplads – og til slut vil jeg ende ved vores forbrugs bjerge af forfald, som omdannes og genbruges.

 

OM KUNSTNEREN

Marie Louise Schmidt Maegaard er performer, danser og skuespiller. Hun er uddannet fra Nordisk Teaterskole Aarhus i 1999, danser i Danseteatret Nordenfra og skuespiller i Teatret Kimbri. Derudover kan du også opleve hende som performer i human-specific forestillinger hos Cantabile 2 og i vandreforestillinger hos Wunderland.

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG FRA D. 12. AUG

VIDEOS

12. aug. kl. 6

12. aug. kl. 7

12. aug. kl. 8

12. aug. kl. 9

12. aug. kl. 10

12. aug. kl. 11

12. aug. kl. 12

12. aug. kl. 13

12. aug. kl. 14

12. aug. kl. 15

12. aug. kl. 16

12. aug. kl. 17

12. aug. kl. 18

X