11. aug.: Maja Ingerslev / Walking Landscapes Randers

Rute: 15 km fra Gammelhaven ved Fussing Sø til borgruinen ved Fussingø
Vandredato: 11. august 2021 kl. 8-20

 

Being a Walking Landscape

Maja Ingerslev skabte et vandrende hus lavet af naturmaterialer fra omgivelserne. Som et ekstra landskab i landskabet, et sneglehus eller en flytbar hule, som hun tog på og flyttede sig rundt i landskabet med.

Det var en undersøgelse af, hvordan synet på naturen kan ændres, når vi placeres i et andet rum og perspektiv i forhold til landskabet. Hvordan ser landskabet ud for et dyr, der gemmer sig i krattet eller snegler sig afsted over skovbunden med sit hus på ryggen?

I vandringen bar Maja landskabet med sig som en slags ekstra skal sammenføjet med sin krop. Hun sad mellem grenene som en fugl. Hun kravlede over jorden som en snegl, og gennem bladene så hun en flig af himlen og en krage, der fløj forbi. Publikum gik forbi. De så en forhøjning, en organisk konstruktion, et miniaturelandskab. Hun rejste sig op. I overraskelsen fremkom et komisk væsen. Landskabet med ben. Halvt menneske og halvt hus beklædt med landskabet.

Walking Landscapes, Maja Ingerslev, Fussingø onsdag den 11. august 2021

 

OM KUNSTNEREN

Maja Ingerslevs kunstneriske arbejde udspringer af en personlig insisteren på værdien af den tilbageværende natur og en refleksion over klimaforandringer. Hun undersøger naturfænomener og udvikler ud fra observationer og sansninger nye værkformer i medierne fotografi, video, installation og skulptur.

Walking Landscapes, Maja Ingerslev, Fussingø onsdag den 11. august 2021___________________________________________________________________

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS

11. aug. kl. 8

11. aug. kl. 9

11. aug. kl. 10

11. aug. kl. 11

11. aug. kl. 12

11. aug. kl. 13

11. aug. kl. 14

11. aug. kl. 15

11. aug. kl. 16

11. aug. kl. 17

11. aug. kl. 18

11. aug. kl. 19

11. aug. kl. 20

 

Fotos: Bo Amstrup