26. juni: Linh Le / Walking Landscapes Aalborg

TID: 26. juni kl. 05.00 – 17.00
RUTE: Præsentation ved bakken på Lindholm Høje (kl. 05) – Lindholm Høje (kl. 06) – Under Limfjordsbroen (kl. 07) – i vandet i Kridtgraven (kl. 08) – Aalborg Zoo (kl. 09) – Budolfikirken (kl. 10) – Tyren med performere (kl. 11) – Aalborg Portland part 1 (kl. 13) – Aalborg Portland part 2 (kl. 14) – Port of Aalborg værftet (kl. 16) – I containeren med sølvpapir (kl. 17)
KATEGORI: Performance kunst
DELTAGELSE: Vandringen kan følges over live-stream eller fysisk, hvor en gruppe deltagere på forhånd har tilmeldt sig.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

FINDE HJEM TIL SØLVPAPIR

Linh Le er performancekunstner og bruger sin krop til at undersøge, hvordan hun kan bevæge sig på måder, der er styret af lyst og umiddelbarhed – for at skabe nye billeder og repræsentationer af kvindekroppen og dens kraft. I performancen Finde hjem til sølvpapir vil hun finde hjem til malplacerede kroppe og materialer. Hun vil finde hjem til sølvpapir, et umiddelbart malplaceret materiale og undersøge, hvordan det som materiale ændrer form, indgår i, forvandler og overtager objekter, kroppe og landskaber.

Linh vil interagere med sølvpapir i alle nedslag på sin vandring og på nogle steder af ruten invitere publikum til at være med. Hun vil med sølvpapiret skabe hybridformer og nye mytiske figurer, som vi har længtes efter og i vandringen vil frisætte.

OM KUNSTNEREN: 

Linh Le er performancekunstner og bruger sin krop til at undersøge, hvordan hun kan bevæge sig på måder, der er styret af lyst og umiddelbarhed – for at skabe nye billeder og repræsentationer af kvindekroppen og dens kraft. I performancen Finde hjem til sølvpapir vil hun finde hjem til malplacerede kroppe og materialer. Hun vil finde hjem til sølvpapir, et umiddelbart malplaceret materiale og undersøge, hvordan det som materiale ændrer form, indgår i, forvandler og overtager objekter, kroppe og landskaber. Linh vil interagere med sølvpapir i alle nedslag på sin vandring og vil med sølvpapiret skabe hybridformer og nye mytiske figurer, som vi har længes efter og i vandringen vil frisætte.

____________________________________________________________________

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG 

 

VIDEOS

26. juni kl. 5

26. juni kl. 6

26. juni kl. 7

26. juni kl. 8

26. juni kl. 9

26. juni kl. 10

26. juni kl. 11

26. juni kl. 12

26. juni kl. 13

26. juni kl. 14

26. juni kl. 15

26. juni kl. 16

26. juni kl. 17

CREDIT

Linh Le

X