KØGE SØGER HAVN – Live Art Installations

Fra Industrihavn til levende byrum. Live Art Installations lagde til i Køge Havn med lys, lyd og spektakulære performances på vandet
STED Køge Havn (molen efter Søndre Molevej)
DATO 22. – 29. aug. 2009

 

Ved yderste mole, midt mellem det åbne hav,  industrihavn og Bornholmerfærgen, lagde et mystisk kunstskib med ildtårne, blinkende lyskunst, vilde dansere og krankunst til kaj i augusts sidste dage.

Sammen med lokale og internationale kunstnere gentænkte Live Art Installations Køge Havn fra at være et industriområde til en oplevelseshavn.

Den originale og spændende skibspram Illutron, var åben for publikum, der kunne komme ombord og opleve et usædvanligt kunstskib, der ligner et kryds mellem en hjuldamper fra Missisipi, et Eiffeltårn og en kær lille boreplatform.
I ugen op til de store events var der workshops, hvor man sammen med professionelle nationale og internationale kunstnere kunne prøve kræfter med nye mediekunstformer.

Der var levende klassiske og elektroniske musikere på dæk, Dj’s, luftdans og videokunst i lastrummet til langt ud på aftenen, og Køges beboere trodsede de kolde augustaftener og oplevede et bud på fremtidens kreative bydel.

KONCEPT Live Art Installations
FOTO Mathias Vejerslev

I samarbejde med Køge Kommune, Køge Havn, Tapperiet og Køge Roklub

Live Art Installations visited Køge harbour with the ship Illutron and two submarines. International artists, dancers and musicians rediscovered the harbour area in collaboration with local artists and citizens. Together they created a visual overflow of interactive art installations, water ballet and concerts.

www.liveartinstallations.com