walking landscapes møn Charlotte Bodil Hermansen

HERFRA MIN VERDEN GÅR

Sanselighed og at mærke verden i og omkring dig er stærkt energigivende og sætter sig fine spor i dit system og i din måde at se verden på.

 

Hvor
Find et område eller en rute med adgang til skov eller strand, og medbring evt. en lille pose og telefon med kamera.

 

Hvad skal du gøre
Hold dig orienteret i naturen omkring dig.

Saml f.eks. de flintesten på stranden, der fanger dit øje, mens du går, eller smukke blade fra jorden og træerne. Mærk den fysiske kontakt med naturen omkring dig via genstandene, og lad indtil videre telefonen blive i lommen.

Gør et stop, når du har min. 20-30 genstande eller flere.
Læg din lille samling på jorden et sted, hvor der er et område på min. 1×1 meter med en jævn flade af sand, jord, asfalt eller lavt, grønt græs.

Lad dig inspirere af mønstrene på de indsatte billeder, og dan dit eget mandala-mønster eller en spiral med disse genstande.

Stempel ind med dit mønster, mærk din tur og det, du har fundet. Tag et foto på din telefon af dit værk, og nyd din mandala, også når du er kommet hjem igen. Lad den blive på stedet, så en anden vandrende kan nyde dit stamp.

 

Koncept: kunstner/designer Charlotte Bodil Hermansen
www.metropolis.dk/charlotte-bodil-moen

 


Denne gør-det-selv-vandring er en af 140 Walking Landscapes-kunstneres forslag til en anderledes oplevelse i landskabet.

Se de øvrige gør-det-selv-vandringer her.

Walking Landscapes er en del af Metropolis Landskab 2021-23 – et kulturprojekt i 12 kommuner, der bringer kunst og natur sammen om at skabe nye oplevelser i og af de landskaber, der omgiver os. Præsenteres med støtte fra Nordea-fonden og de lokale partnere – Liselund Laboratorium Møn med støtte fra Vordingborg Kommune og Wilhelm Hansen Fonden.

 

Foto: Thomas G. Bagge