FUGIT – Kamchàtka

HVAD Vandreforestilling
DATO 16. aug. kl. 16 og kl. 21 & 17.-18. aug. kl. 21
STED Halmtorvet 15, Vesterbro – find vej
PRIS 135 / 95 kr
En hyldest til dem, som tør forlade alt – til Europas migranter

Det 10 mand store gadeteaterensemble kommer med den karakteristiske katalanske energi og et smittende nærvær. Kamchàtka tager fat i et af Europas brændende temaer – massemigration.

Hver time migrerer 24.422 mennesker. De flygter, løber væk, tager afsted i håbet om at finde en bedre verden. Fugit er en hyldest til dem, som har et så brændende ønske om overlevelse og om frihed, at de forlader alt, hvad de har. Alt, hvad de kender.

Kamchàtka tager os med på flugt. De skaber en anden virkelighed, som er både overbevisende og grænseoverskridende. Publikum ledes gennem byen af de stumme karakterer fulde af livsvisdom. Her er solidaritet en nødvendighed og usikkerhed uundgåelig. Byen bliver en labyrint af baggårde, tomme bygninger, passager og potentielle skjulesteder.

Det abstrakte koncept om flugt kommer helt tæt på i dette hyperrealistiske dokudrama i ingenmandsland. Og for en stund kan vi sætte os selv i de andres sted.

VARIGHED
90 min.
ANBEFALES FRA 8 år
OBS Forestillingen er ikke egnet for gangbesværede
FOTO Maja Nydal Eriksen

CREDITS
Af og med Cristina Aguirre, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Prisca Villa
Kunstnerisk leder Adrian Schvarzstein
Produktion CARRER88, S.L i samarbejde med MELANDO
Støtte Derrière le Hublot – pôle des arts de la rue Capdenac  (Midi-Pyrénées), Pronomade(s) en Haute-Garonne – Centre National des Arts de la Rue (Encausse-les-Thermes), Festival Scènes de rue (Mulhouse),  Fira Tàrrega – Teatre Al Carrer (Spain)

www.kamchatka.cat

X