Walking Landscapes Aalborg Favne

8. juli: Favne / Walking Landscapes Aalborg

TID: 8. juli kl. 5 – 17
STARTSTED: Rundt på Egholm
KATEGORI: Musik

 

NATURTEGN, EGHOLM

I Limfjorden, bare et øjebliks sejlads fra Aalborg, ligger øen Egholm. Unikke naturområder, flora- og faunaarter og agerjord deles om pladsen på den bare 650 hektar lille ø.

Favnes stemningsfulde klange flettede denne dag øens natur og historie sammen i en musikalsk vandring fra tidlig morgen til sen eftermiddag, hvor naturens soundscapes – frøernes kvækken, fuglenes sang og trækronernes hvislen – gled ind og ud af Favnes musikalske univers for til slut at samle sig i et 4-minutters fjord-kor på Egholm-færgen med alle, som ville være med.

Øen har fået stor opmærksomhed det seneste år, da det kom frem, at en ny Limfjordsmotorvej er planlagt til at krydse øen. Anlægges motorvejen over Egholm, vil øens soundscape, stemning og vue ændre sig for altid.

På denne 12 timers-vandring samlede Favne et øjebliksbillede af øen fra mørk jord til åben himmel som øen er nu, inden lyde og soundscape måske snart forsvinder.

Walking Landscapes Aalborg FavneOM KUNSTNEREN

Gunhild Øibakken Pedersen, Favne, er uddannet skovarbejder, og både naturens videnskab og sanselighed kan let høres i Favnes tekster og musik. Hun er halvt norsk, halvt dansk, og den nordiske melankoli fra de dybe, norske skove klinger tydeligt i Favnes musik.

Walking Landscapes Aalborg Favne

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS – de 13 nedslag

8. juli kl. 5

8. juli kl. 6

8. juli kl. 7

8. juli kl. 8

8. juli kl. 9

8. juli kl. 10

8. juli kl. 11

8. juli kl. 12

8. juli kl. 13

8. juli kl. 14

8. juli kl. 15

8. juli kl. 16

8. juli kl. 17

 

Fotos: Allan Toft