23. august: Dennis Buchleitner / Walking Landscapes Guldborgsund

TID: 23. august kl. 05.00-17.00
KATEGORI: Spoken word
RUTE: Start: Nysted strand via: Toreby – Slut: Sakskøbing kl. 17.00 (pladsen foran rådhuset)
DELTAG: Publikum inviteres til at møde op på pladsen foran Rådhuset i Sakskøbing, hvor Dennis vil fremføre det poetiske produkt fra alle vidnesbyrd på ruten, som en spoken word performance.
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

MED FORTIDEN I HÆLENE 

Vandringen foretages som en poetisk ekspedition, hvor hvert vidnesbyrd på ruten markeres ved at en poetisk tekst, som bliver udformet og oplæst, med inspiration fra det umiddelbare landskab, der væves ind i barndom- og ungdomsminder fra livet i Guldborgssund. Publikum tages med ind i skriveprocessen og får selv tips og tricks foræret, så de selv vil kunne efterligne vandringen ud fra deres eget perspektiv.

Dennis er opvokset på Lolland og har tilbragt det meste af sin barndom- og ungdomsliv i Guldborgssund. Som søn af en familie der flyttede fra København, for at få frisk luft og bedre plads – har han til tider haft et konflikterende forhold til sin hjemstavn, fordi storbyen trak så meget. De senere år er kærligheden til hjemstavnen vokset, og der ligger mange erkendelser i at forholde sig til sit barndoms land på en ny (måske endda mere voksen) måde.


OM KUNSTNEREN:

Dennis Buchleitner er spoken word performer, digter, skribent og entertainer. Ordene – og navnligt fremførslen af dem – står altid i centrum, og lægger sig som et anker hvorfra de kunstneriske udtryk kan flyde frit rundt. Formen er fri, emnerne er personlige og med humoristiske elementer, der tilsammen udgør en genre, der er svær at forklare, men let at elske.

www.buchleitner.dk

 

DOKUMENTATION

VIDEOS

1 – kl. 05

2 – kl. 06

3 – kl. 07

4 – kl. 08

5 – kl. 09

6 – kl 10

7 – kl 11

8 – kl. 12

9 – kl. 13

10 – kl. 14

11 – kl. 15

12 – kl. 16

13 – kl. 17

14 – kl. 18

 

Foto credits: Jonasz Marciniewicz