CITY SOUND SPACE.1 – DR Ultralyd

Rådhuspladsen i København // 30.-31.08.2007, tors. kl. 13-21, fre. kl. 13-23

På Rådhuspladsen genopstår svundne tider. Lyden fra de mindste til de mest betydningsfulde begivenheder fra pladsen gennem de sidste 70 år er samlet som lydcollage.

Lydspor fra svundne tider – bliver optaget, lige der hvor du står. Rådhuspladsen i København har lagt kulisser til et utal af store og små begivenheder. Fra de helt små hvor en fodgænger beder en anden om en cigaret, til de helt store scener hvor folk strømmer ud i gaderne efter krigens afslutning.

Med DR Ultralyds CitySoundSpace.1 får du chancen for at opleve disse begivenheder lige der, hvor de i sin tid fandt sted! Udrustet med trådløs høretelefon på Rådhuspladsen kan du høre lyde, stemmer og begivenheder fra den usynlige by – fra fortidens København gennem de seneste 70 år – fra den første Rundskuedag i 1936 over indvielsen af Jens Olsens verdensur i 1955 og demonstrationen mod EF i 1976 frem til Danmarks EM-sejr i fodbold i 1992 og meget mere.

CitySoundSpace.1 er arrangeret og produceret af DRs eksperimenterende radioprogram Ultralyd og DRs Kulturarvsprojekt i samarbejde med Metropolis & Kulturarvstyrelsen.

www.dr.dk/P1/Ultralyd