walking landscapes møn Charlotte Bodil Hermansen

25. juli: Charlotte Bodil Hermansen / Walking Landscapes Møn

TID: 25. juli kl. 08.00-20.00
KATEGORI: Billedkunst
RUTE: 10 km fra Stendyssevej gennem Liselund Have til Klintholm Gods

 

HERFRA MIN VERDEN GÅR…

Charlotte Bodil Hermansen ærede egnen, hun kommer fra, ved at visualisere sin fødestedsvandring med personlige erindringer og indtryk. Herved beskrev Charlotte både sit ydre og indre landskab. Ved at skabe billeder og live-stream delte hun sin oplevelse af, hvordan hendes fødested, slægt og landskab har været med til at forme hende som sjæl i en krop.

Møn er på sin vis meget “udansk” i sit landskab og rummer meget vild, bakket, kalket natur, turkisfarvet hav og en sjælden diversitet i flora og fauna – en fantastisk historie og et landskab, der fortæller om bronzealder, istid og dinosaurer. Charlotte inviterede på sin vandring til sanselighed, til associationer og tanker og refleksion over deltagernes fødested.

På vandringen havde hun sin smukke følgesvend og ganger Vatnadis med – en smuk, fyrig islandsk hoppe, bleik og femgænger. Hun var Charlottes levende lærred.

En gang i timen gjorde de stop på udvalgte steder, der symboliserede noget særligt for Charlotte. På ægte indianermanér tjekkede de ind med et lille ”station-stamp”, hvor Charlotte fortolkede oplevelsen og malede eller flettede et tegn på Vatnadis’ hofte og krop.

OM KUNSTNEREN

Charlotte Bodil Hermansen er MA i tekstil- & produktdesign. Som tekstildesigner er hun uddannet til at fortælle sanselige og visuelle historier. Fokus for hendes praksis er på eksperiment, leg, sanselighed og at stimulere vores instinkt og længsler.

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS – de 13 nedslag

25. juli kl. 8

25. juli kl. 9

25. juli kl. 10

25. juli kl. 11

25. juli kl. 12

25. juli kl. 13

25. juli kl. 14

25. juli kl. 15

25. juli kl. 16

25. juli kl. 17

25. juli kl. 18

25. juli kl. 19

25. juli kl. 20

CREDIT

Thomas Gunnar Bagge
Selvportræt: Charlotte Bodil Hermansen