26. juli: Anu Ramdas

TID: 26. juli kl. 10.00-22.00
STARTSTED: Jægersborggade, København N
KATEGORI: Billedkunstner
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkingcopenhagen

 

Anu Ramdas Metropolis Walking Copenhagen

 

Vandringen tager beskueren med til steder i København, der vil krydsaktivere kunstnerens sanseapparat. Som ”livstegn” noterer kunstneren sine oversættelser i form af symboler tegnet med kridt på veje og mure.

For længe siden førte en genetisk mutation til en kortslutning mellem hjernecentrene, der gav Dem evnen til at tænke kreativt og at opfinde og nyskabe. Kortslutningen skete rent fysisk ved, at der voksede ekstraordinære nervebaner fra et hjernecenter til et andet. Men der skete også en kemisk kortslutning. Nerverne kommunikerede nemlig i høj grad ved hjælp af kemiske signalstoffer, der videregav beskeder fra én nerve til en anden, men blev mængden af disse stoffer for stor, kunne de påvirke de nærliggende nerver, som måske hørte til et helt andet hjernecenter. Det medførte, at De kombinerede informationer og erfaringer på helt nye måder.

Men i vores tid er De blot et biprodukt af en meget vigtig mutation.

DOKUMENTATION 26. JULI

FILM

KL. 10.00

KL. 11.00

KL. 12.00

KL. 13.00

KL. 14.00

KL. 15.00

KL. 16.00

KL. 17.00

KL. 18.00

KL. 19.00

KL. 20.00

KL. 21.00

KL. 22.00

OM KUNSTNEREN

Anu Ramdas (f. 1980) er billedkunstner og bosat i København. Hun er uddannet ved Kunstakademiets Billedkunstskoler, Institut for Eksperimentel Kunst ved The Central Academy of Fine Arts i Beijing, Kina og på Malmø Kunstakademi. Ramdas arbejder med de objektivbaserede teknologier. Hun anvender tegning, lyd, skulptur og film i sin praksis, men har altid det fotografiske som omdrejningspunkt.

Anu Ramdas Metropolis Walking Copenhagen