Anna Stamp Walking Landscapes Vejle

14. oktober: Anna Stamp / Walking Landscapes Vejle

TID: 14. okt. kl. 08.00-20.00
KATEGORI: Performance
RUTE: Højen Å – Knapperup sø / Kongens kær – Vejle å – Vejle bymidte – Havnen – Vandet
DELTAG: Tag med på baglæns vandring med Anna kl. 14.30. Se mere i nedenstående og i facebook-event: https://fb.me/e/1Ki9v8bo7
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

 

RETROGRAD

Jeg vil gå med hovedet under armen. Konfrontere fortiden og gå med ryggen ind i fremtiden. Randmoræne, tunneldal, vand, by, Vand, VAND!

Jeg vil starte en ny bevægelse. Langsomme skridt uden perspektiv. Med familie, partner, barn og fremmede – min egen fortid. Jeg vil anerkende mine egne spor og mærke usikkerheden og skælven i de baglænds skridt. Min krop er mit vidne. 

Jeg har gået her før, min barndom og ungdom med stormende fremadrettet skridt. Nu vil jeg se tilbage på dem. Jeg vil gå baglæns. 

 

En stille baglæns vandring

Jeg vil gerne invitere alle interesserede til at gå baglæns med mig over 1 ½ time. Vi mødes kl. 14.30 ved Rosborg Voldsted og går i samlet kolonne, baglæns, langs Vejle Å mod Bryggen. Undervejs vil jeg gerne filme begivenheden og afslutningsvis stille folk et spørgsmål. 

Denne vandring kræver godt fodtøj, tøj til dagens vejr og en tiltro og åbenhed til den baglænds gang. 

Max antal: 10 personer.

OM KUNSTNEREN

Anna Stamp er dansekunstner. Med en ærlig tilgang til kroppen og bevægelsen bestræber hun sig altid på at udfordre hendes egen fysiske praksis igennem nye samarbejder og konstellationer. Hun er uddannet danser fra skolen Dance Works i Berlin i 2014, hvorefter hun blev en del af det engelske kompagni Schechter II (2015). Fra 2017-2020 var Anna danser for Holstebro Dansekompagni. Hun har arbejdet med mange forskellige koreografer såsom: Ben Wright, Jason Mabana, Hofesh Schechter, Tina Tarpgård, Marie Brolin-Tani, Kristján Ingimarsson og Sita Ostheimer. I 2018 modtag Anna Neel Resling Halpern Fonden legat. Anna underviser og koreograferer også. Hun har bl.a. kreeret forestillingen NODA for Oulu Youth Company i Finland, skabt værket Ekphrasis og arbejder nu på forestillingskonceptet WWLB i et dansk-canadisk samarbejde. I dag arbejder Anna som freelancer, mens hun læser Teater og Performance Studier på Københavns Universitet og er mor. 

 

Foto øverst: Jonas Normann

 

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG

VIDEOS

14. okt. kl. 8

14. okt. kl. 9

14. okt. kl. 10

14. okt. kl. 11

14. okt. kl. 12

14. okt. kl. 13

14. okt. kl. 14

14. okt. kl. 15

14. okt. kl. 16

14. okt. kl. 17

14. okt. kl. 18

14. okt. kl. 19

14. okt. kl. 20

X