11. sept.: Anna Caroline Kristensen / Walking Landscapes Roskilde

TID: 11. sept. kl. 10.00-22.00
KATEGORI: Billedkunst
RUTE: Fra Sct. Hans Have gennem Sct. Hans Hospital, Sct. Hans Kilde, Kællingehaven, Sct. Hans Have og Boserup Skov til Kapellet i Sct. Hans Have.

 

AT LYTTE TIL VANDETS STEMME

Anna Caroline Kristensens vandring var en udforskning af sammenhængen mellem natur, vand, sygdom og samfundsnormer gennem leg, humor, nysgerrighed og barnlig forundring. Badekarret var udgangspunktet og samlingspunktet i vandringen.

Vand er modtageligt. Vand bærer stemninger og oplevelser med sig videre i kredsløbet. Vand har hukommelse. Vores krop består af 70% vand. Vi er forbundet på tværs af kroppe og landskaber gennem vandets kredsløb.

Vand har en kæmpe kraft og betydning. Vi ser flere og flere enorme skybrud og voldsomme oversvømmelser. Havet spiser af vores kyster. Vandstanden stiger, mens vandet i andre områder forsvinder og skaber tørke. Vandet er i oprør mod den måde, vi behandler vores jordklode på, og dette er vandets måde at kommunikere på.

Anna Caroline gik til Sct. Hans Kilde, Sct. Hans Hospital, Sct. Hans Have, Boserup Skov, Kællingehaven og Kapellet i Sct. Hans Have og vendte hele tiden tilbage til badekarret for at integrere de oplevelser, hun fik undervejs på vandringen. Denne tilbagevenden var grundelementet i at lytte og skabe balance.

OM KUNSTNEREN

Anna Caroline Kristensen studerer sin bachelor i kunst på Bergens Kunstakademi. Hun bruger bevægelse, krop og sanser som startskud til at skabe oplevelser og fortællinger med udgangspunkt i fantasi, utopier, menneskelig opførsel, samfund og kultur.

____________________________________________________________________

DOKUMENTATION

VIDEOSAMMENDRAG FRA D. 11. SEPTEMBER 2021

VIDEOS

11. sept. kl. 10

11. sept. kl. 11

11. sept. kl. 12

11. sept. kl. 13

11. sept. kl. 14

11. sept. kl. 15

11. sept. kl. 16

11. sept. kl. 17

11. sept. kl. 18

11. sept. kl. 19

11. sept.. kl. 20

11. sept. kl. 21

11. sept. kl. 22

CREDIT:

Andrea Bonderup